1525272478235.jpg

Luna mai debutează cu o Lună plină, ceea ce înseamnă că startul este unul foarte bun. Soarele este în Taur, fapt care ne face să ne gândim la sufletul pereche, încercăm să-l atragem, avem parte de evenimente care mai de care mai interesant, mai picante.

Astrologa Mariana Cojocaru a dezvăluit ce îl așteaptă pe fiecare semn zodiacal în ultima lună de primăvară.

BERBEC: Nativii aceste zodii au parte de o perioadă foarte bună pentru că acolo este „dar de stele”. Aspectele cu Lună plină și cu Soare sunt pe cea de-a opta casă a Zodiacului, acolo unde se spune că dăruim și primim. Dăruim și material, dar dăruim chestiuni care țin de suflet, de armonie, de pace.

TAUR: Darul de stele merge și pe Taur. E o perioadă în care aspectele care țin de Lună plină din Scorpion, în opoziție cu Soarele din Taur aduc relații perfecte, sentimentale, relaționale.

GEMENI: Sunt într-o perioadă foarte interesantă, pentru că se ocupă de sănătate, se retrag departe de lumea dezlănțuită.

RAC: Sunt foarte apropiații de prieteni. Relațiile care țin de copii și de prieteni – casa a 11-a cu casa a 5-a sentimentală le dau acestora un start pozitiv din toate punctele de vedere pentru întreaga lună mai.

LEU: Nativii acestei zodii fac casa lună, pentru că e Lună plină. Trebuie să deretice prin casă. Aspectele care sunt de cuadratură pe axa de destin, și la Scorpion și la Taur, îi duce într-o zonă în care lumina lunii pline este un soi de lumină magică. Vise premonitorii, chestiuni pline de mister se derulează în viața lor.

FECIOARĂ: Au parte de o perioadă în care sunt privilegiate comunicarea și regăsirile cu prietenii. Acestea îi vor oferi energie pozitivă.

BALANȚA: Este într-o zonă în care trebuie să se reconecteze la natură, pentru că are nevoie de reechilibrare, de odihnă, de energia care vine în mod deosebit de la Soare.

SCORPION: Funcționează perfect cu iubirile lor spirituale, pentru că există relații deosebite pe axa de destin: Vărsător – Scorpion și Taur cu Leu, zodiile fixe. În rest, se ocupă de aventură, de călătorie, exact ce-și doresc.

SĂGETĂTOR: Unii dintre nativii acestei zodii ar putea avea probleme reale, pot să piardă bani.

CAPRICORN: Din cauza Lunii Negre cu Saturn, nativii aceste zodii au înscrisă o chestiune care ține de adulter.

VĂRSĂTOR: Sunt într-o perioadă bună din toate punctele de vedere, care funcționează și pe carieră, dar și pe viața sentimentală. Au relații perfecte cu Scorpionii, cu Leii și cu Taurii.

PEȘTI: Iubesc acolo unde se găsesc. Unde le vine lor să iubească, acolo se duc, acolo se distrează, scrie antena3.ro.

Citește și: horoscop | Leii vor fi tensionați, iar Balanțele vor petrece mai mult timp cu cei dragi. Ce rezervă astrele pentru această săptămână?

Preluat de la: zugo.md