Rockit-Conference-2020.jpg
Una dintre cele mai apreciate conferințe digitale regionale, Rockit Conference, revine în forță cu o nouă ediție, intitulată „Don’t panic: Finding solutions for the new reality”. În perioada 8-9 mai, conferința se va desfășura într-un format nou, exclusiv online, pentru a găsi soluții în cadrul comunității sale la cele mai recente provocări digitale în mai multe domenii alături de cei mai tari experți naționali și internaționali.

A 9-a ediție Rockit Conference va avea loc în format live în care vor evolua peste 20 de speakeri naționali ce s-au remarcat la nivel mondial, dar și invitați internaționali ce provoacă gândirea critică și creativitatea. Conferința online include o serie de discuții specializate pe opt verticale specializate cu speakeri grupați pe fiecare linie: comunicarea, creativitatea, producția de conținut, cultura tehnologică, antreprenoriatul social, viitorul educației, sănătatea și principiile de muncă în general.

Un eveniment de digital și tech cu speakeri-vedetă care vin să ofere un toolkit și soluții pentru afaceri și start-up-uri. Printre cei mai așteptați invitați pot fi găsiți bloggerița Valeria Lungu, Dmitri Voloshin, fondatorul Simpals, Dragoș Stanca, CEO ThinkDigital și fondatorul festivalului podcastului Upgrade100, iar lista invitaților continuă.

Rockit Conference a fost lansat în 2014, fiind dedicată educației, comunicării și transformării digitale. Unul dintre misiunile conferinței este de a crea o comunitate unită pentru a susține tinerii lideri, a aduce impact și soluții alături de experți și colegi internaționali. Protecția sănătății și securitatea participanților săi și a comunității locale sunt cele mai importante priorități ale noastre. Astfel, a 9-a ediție aduce la maxim experiență digitală și transpune experiența Rockit în format online.

Link eveniment Rockit Conference 2020 AICI.

Link pagina Rockit Conference AICI.

Preluat de la: diez.md