1482586337297.jpg

Dacă nu ai reușit să găsești un cadou potrivit pentru cei dragi, „Happy Yardsale” îți propune cele mai originale cadouri cu tematica sărbătorilor de iarnă. „Happy Yardsale” a dat startul târgului de Crăciun astăzi, în incinta Centrului comercial „Atrium”.

Cei care n-au reușit să ia cadouri au o ultimă șansă s-o facă. Zeci de oameni au venit în căutarea celor mai drăguțe cadouri pentru cei dragi la iarmarocul „Happy Yardsale”.

„Eu fac tot felul de lucruri împletite pentru iarnă. Am venit aici pentru a fi parte din acest târg, să simt atmosfera de Crăciun, să-mi găsesc cadouri și să vând ceea cu ce am venit. Aici este minunat, sunt foarte mulți participanți, o atmosferă într-adevăr de sărbătoare. Îmi place aici foarte mult, oamenii sunt receptivi, deja am avut câțiva cumpărători”, a meționat vânzătoarea Alexandra.

Programul târgului este unul vast și include un imens atelier al spiridușilor unde părinții vor putea să confecționeze un cadou pentru copiii lor, iar copiii vor învăța să confecționeze decorații pentru brad.

În programul evenimentului sunt incluse mai multe atracții, precum:
– Un spațiu special amenajat pentru fotografii;
– Multe gustări pentru adulți, un food-corner special pentru copii, turte dulci pictate, dulciuri de Crăciun, bucătărie vegetariană și bere englezească;
– Fotostirka dedicată sărbătorilor de iarnă. 

„Sunt prima dată aici și îmi place. Atmosfera e super, sunt mulți oameni. Noi ne-am așteptat la un alt gen de târg, nu ne-am imaginat că va fi un târg doar cu tematica Anului Nou. Am venit aici pentru că prietenei mele îi plac asemenea târguri, de aceea am decis s-o însoțesc astăzi. Încă nu am găsit cadouri, dar cred că oricum o să găsim ceva”, a spus vizitatorul Slava.

În mijlocul târgului a fost înălțat un brad al dorințelor, în fața căruia Moș Crăciun ascultă fericit dorințele celor mici. Iar pentru cei mai curioși copii, organizatorii au pregătit un show colorat și interesant.

Noi organizăm asemenea târguri deja șase ani la rând. Acest eveniment îl organizăm în fiecare an, în luna decembrie, pentru că Anul Nou îl sărbătoresc toți și toți iubesc Crăciunul, toți au nevoie de cadouri, de emoții, de distracții. Noi dorim să împărtășim fericire și ca oamenii să-și găsească aici cadouri potrivite. Nu a fost deloc greu să organizăm târgul, anul acesta s-au înscris foarte mulți vânzători, pe unii nu am avut posibilitatea să-i acceptăm”, a povestit organizatoarea Tanea pentru ZUGO.

Târgul se va desfășura astăzi, 24 decembrie, și mâine, 25 decembrie. Ziua de astăzi a fost dedicată Crăciunului, mâine va fi tematica Revelionului.

Preluat de la: Zugo.md