jjj.jpg
Afară s-a încălzit și e vremea perfectă pentru shopping cu oferte mega fierbinți dar care nu ard la buzunar. Pe 12,13,14 mai, la Shopping MallDova va avea loc Weekendul Reducerilor, unde puteți profita de reduceri de prețuri de până la 70 % în magazinele centrului comercial.

Sfârșitul de săptămână va fi un moment de neratat pentru cei care doresc să facă cumpărături de calitate, la prețuri excelente și să se bucure de o experiență unică de shopping.

Fie că sunteți în căutarea celor mai noi tendințe în materie de modă, cadouri pentru persoanele dragi sau aveți nevoie de echipamente electronice de ultimă generație, Shopping MallDova este locul perfect pentru a găsi tot ceea ce vă doriți.

Nu ratați oportunitatea de a vă împrospăta garderoba cu piese pentru sezonul estival, la prețuri incredibile, deoarece magazinele de haine și încălțăminte, vor afișa reduceri chiar și pentru produsele din colecția nouă. 

Timp de trei zile, magazinele centrului comercial s-au pus de acord să facă cât mai mulți clienți fericiți și au pregătit oferte speciale. Veți putea procura, la jumătate de preț, haine și încălțăminte, bijuterii și accesorii, parfumuri și articole pentru sănătate și frumusețe. Iar câteva magazine vor afișa reduceri pentru mobilierul și accesoriile de grădină, astfel încât să puteți petrece vara în aer liber, într-o atmosferă de confort și relaxare. Prețuri mai mici vor fi și pentru produsele de uz casnic, electrocasnice și decor.

Iar dacă vreți să vă completați biblioteca de acasă, puteți trece pragul librăriilor din incinta Shopping MallDova, unde veți găsi peste 1000 de titluri de carte, la prețuri cu până la 50% mai mici. 

Oferte speciale veți găsi și în zonele de relaxare și divertisment, care oferă o gamă largă de activități pentru a vă distra pe cinste, după ce faceți cumpărături.

Vedeți lista de reduceri aici.

Preluat de la: diez.md