fruitbox.jpg
E mai comod să ne comandăm fructele și legumele acasă, mai ales că deja sunt mai multe servicii pe piață care oferă livrare la domiciliu. Mai mult, alegerea fructelor și cântărirea lor ne ia cel mai mult timp atunci când o facem de sine stătător în magazine. Vezi mai jos ce opțiuni de livrare am găsit noi, iar dacă știi și altele, recomandă-ni-le în comentarii, iar noi le vom adăuga în listă.


Fruitbox

Fruitbox livrează fructe, legume, nuci, uleiuri, verdeață și vinuri de la Et Cetera. Livrarea este gratuită, însă comanda trebuie să înceapă de la 500 de lei. Comanda se livrează la o zi de la plasarea acesteia pe site. Puteți achita în numerar sau cu cardul.

Proaspat.md

Livrare este gratuită de la 200 de lei. Pentru comenzile de până la 200 de lei, livrarea costă 50 de lei în raza orașului Chișinău. Comenzile plasate până la ora 14.00 se livrează în aceeași zi, între 17.00 și 22.00, iar comenzile plasate după 14.00 se livrează a doua zi, în același interval de timp.

Delli Fruits

Serviciul presupune livrarea fructelor și legumelor în raza orașului Chișinău. Pe lângă cutiile personalizate în funcție de preferința ta, cei de la Delli au și mixuri de fructe propuse de ei pentru care au un preț stabilit.

Grupul de Facebook „Susținem afacerile locale din Moldova

Castraveți, căpșuni, verdețuri, pomușoare, roșii – toate produsele de sezon produse în Moldova le veți găsi aici, direct de la producătorii locali. Îi puteți contacta direct pe proprietarii afacerilor și deja stabili condițiile de cumpărare.

AgroShop

Compania oferă livrare gratuită a produselor comandate de pe site și posibilitatea de a achita cu Visa sau Mastercard. Ai posibilitatea să comanzi atât fructe și legume, cât și crupe, ulei, băcănie, apă, sucuri, cafea, ceai, conserve și produse igienice. Asortimentul vast al produselor poate fi găsit aici.

Dacă mai cunoașteți și alte servicii care fac livrare de fructe și legume în această perioadă, dați-ne de știre.

Preluat de la: diez.md