MG_7301-e1486996125741.jpg
Laptopul și calculatorul reprezintă o pare importantă din viața noastră, fie ca instrument de lucru sau recreere. Însă, pentru a lucra mai eficient și pentru o viață mai lungă a tehnicii este necesară și o protecție pe potrivă. De aceea, #diez vă propune cinci soluții care vă va proteja calculatorul dvs. împotriva pericolelor.

#1. Bitdefender Antivirus Free Edition

O soluție este Bitdefender, care poate efectua scanări automate sau manuale și elimină cu succes pericolele. De asemenea, acesta monitorizează constant aplicațiile active, pentru a se asigura că nu apar comportamente dăunătoare. Antivirusul Bitdefender reușește să descopere site-urile de phishing, dar și tentativele de fraudă la care ai putea fi expus. Dacă optezi pentru Bitdefender Antivirus Free Edition, îl poți descărca de aici.

#2. AVG AntiVirus Fre

AVG este un alt nume foarte cunoscut de software antivirus. Funcțiile disponibile în varianta de bază sunt destul de limitate, dar protecția împotriva virușilor rămâne de top. Malware-ul, spyware-ul și alte tipuri de infecții pot fi prevenite cu ușurință mulțumită AVG. În plus, acest antivirus scanează link-urile pe care încerci să le accesezi, astfel încât să nu riști să intri pe un site cu probleme. AVG AntiVirus Free este disponibil aici.

#3. Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus este o soluție optimă, în special, pentru gameri. Antivirusul având o funcție prin care comută automat în Game Mode, atunci când te joci, iar performanțele PC-ului nu sunt afectate, iar tu vei primi eventualele notificări abia după ce termini sesiunea de joc. Interfața antivirusului a fost simplificată și totul poate fi verificat cu un singur click. Funcția Avast Passwords este ideală dacă vrei să-ți păstrezi parolele în siguranță. Poți descărca Avast Free Antivirus de aici.

#4. Avira Free Security Suite

Avira Free Security suite înglobează soluții atât pentru calculator, cât și pentru traficul de pe internet. Astfel, ai parte de protecție împotriva virușilor de diverse tipuri, inclusiv ransomware. Totodată, site-urile infectate cu viruși, sau care au potențial de phishing, sunt blocate automat de către antivirus.

De asemenea, acest antivirus îți permite să-ți ștergi istoricul online și să-ți optimiza memoria PC-ului. Poți și să-ți maschezi IP-ul pe internet,și să accesezi conținut blocat în regiunea în care te afli. Avira Free Security Suite poate fi descărcat de aici.

#5. Panda Security

Panda Security necesită cele mai puține resurse ale PC-ului pentru a te proteja, deoarece o mare parte din sarcini sunt efectuate în cloud, în loc să fie efectuate de către calculator. Acesta poate rula în modul „autopilot”, fără să-ți faci griji cu privire la acesta.

Panda Security are o bază de date impresionantă când vine vorba de virușii pe care îi poate detecta, iar update-urile se fac constant, astfel încât să nu fii luat vreodată pe nepregătite de vreun malware. Panda Security Free poate fi găsit aici.

Preluat de la: Diez.md