meghan.jpg

Apar noi detalii despre Meghan Markle, soția Prințului Harry! Se pare că Ducesa de Sussex ar dori o reconciliere cu familia regală britanică. Fostul majodorm al Regelui Charles a făcut dezvăluiri inedite! 

În urmă cu patru ani, Meghan Markle și Prințul Harry au decis să se rupă de Familia Regală a Marii Britanii și să renunțe la îndatoririle lor. Fosta actriță americană este încă rănită de tot ce s-a întâmplat în trecut. Conform fostului majodorm al Regelui Charles, Grant Harrold, s-au spus lucruri prea grave. Cu toate acestea, Meghan Markle ar fi dispusă să mai acorde o șansă și să se apropie din nou de familia soțului său. Cel care ar fi un impediment real este chiar cumnatul ei, Prințul William!

”Harry este mai dispus să treacă peste tot ce s-a întâmplat, dar Meghan și-ar dori să vorbească cu clanul Windsor. Ea și-ar dori ca lucrurile să se așeze cumva, dar Familia Regală nu este dispusă să ia înconsiderare acest subiect în momentul de față. Harry a provocat daune și încrederea a fost zdruncinată.

Mă îndoiesc că vor mai avea vreodată relația pe care o aveau cândva. Va dura mult timp până la o reconciliere. William este o persoană dură”, a mărturisit fostul majodorm al Regelui Charles, conform publicației The Post.

Se pare că singura modalitate prin care cei doi Duci ar putea fi primiți înapoi în Familia Regală ar fi dacă Prințul Harry și-ar cere scuze în mod public pentru toate dezvăluirile șocante pe care le-a făcut în cartea sa autobiografică, ”Spare”. Și interviul pe care l-au acordat lui Oprah Winfrey a fost unul de-a dreptul revoltător.

Citiți și: Promisiunea emoționantă făcută de Prințul William către mama sa după pierderea titlului regal

Mai mult de atât, conform publicației The Sun, Meghan Markle și-a șters prenumele din certificatul de naștere al Prințului Archie, primul ei copil cu Harry. „Rachel Meghan” ar fi fost eliminat complet și ar fi rămas doar „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”. Unii sunt de părere că acest gest este un afront la Kate Middleton, care și-a trecut numele complet pe certificatele copiilor săi.

Pe de altă părere, această decizie nu i-ar fi aparținut lui Meghan, ci a fost impusă de de către Palatul Buckingham.

„Pentru un membru al familiei regale să modifice un certificat de naștere este fără precedent, dar să elimine prenumele este remarcabil. Poate că acesta este un alt semn că erau disperați să facă ceva diferit față de familia Cambridge”, a mai completat specialistul Ingrid Seward.

Sursa foto: profimedia

Preluat de la: csid.ro