miadora.md restaurant nunti
O seară cu muzică de calitate, solidarizare și explozii de emoții frumoase, de aceste lucruri au avut parte cele peste 70 000 de persoane care „au trecut pragul” primului festival caritabil online din Moldova, Quarantine Fest, eveniment organizat la inițiativa vinăriei Chateau Cristi. Au fost patru ore de muzică LIVE, interpretată de către artiști moldoveni din Chișinău și București. În total, evenimentul a generat peste 140 000 de afișări la videoul cu prestațiile artiștilor.

Peste 53 000 de vizitatori unici au urmărit Quarantine Fest prin intermediul rețelei de socializare Facebook, generând peste 100 000 de vizualizări: peste 63 000 de vizualizări pe pagina Chateau Cristi și altele 37 000 pe paginile de Facebook ale partenerilor festivalului. Alți 20 000 de vizitatori unici au generat peste 40 000 de vizualizări direct pe platforma Privesc.eu.

Cei care au vizionat Quarantine Fest au lăsat peste 1 300 de comentarii la live-ul evenimentului, au făcut peste 600 de distribuiri și au oferit peste 1 500 de aprecieri.
Evenimentul a fost difuzat și pe alte 15 pagini de Facebook ale partenerilor media, dar și ale artiștilor care au evoluat la eveniment.

Timp de patru ore, cele șapte evoluții oferite de către trupele Nikorasong’s, Via Dacă, SunStroke Project, interpreții Tania Cergă și Andrei Glavan, solista Parov Stelar – Elena Karafizi, Pasha Parfeni și Natalia Barbu au reușit să bine-dispună și să încarce cu energie pozitivă publicul aflat în autoizolare, prin cover-uri și piese din propriul repertoriu. Artiștii de la Nikorasong’s și SunStroke Project au cântat în premieră și cântece care încă nu au fost lansate oficial.

„A fost o experiență care a depășit așteptările, atât pentru participanții live-ului, cât și pentru organizatorii evenimentului. Ne-a bucurat foarte mult popularitatea pe care a avut-o printre internauți acest festival și dorim să le mulțumim pentru asta tuturor celor care au fost alături de noi. Mai trebuie să recunoaștem că, în cele din urmă, Quaratine Fest și-a atins și cele trei scopuri de bază: să oferim o doză de energie pozitivă, prin muzică, celor care stau acasă, în autoizolare, dar și speranța în ideea că TOTUL VA FI BINE. Am oferit artiștilor o platformă mai mare de manifestare. Și am reușit, prin îndemnuri, să acumulăm pe parcursul festivalului peste 50 000 de lei în fondul inițiativei #ÎmpreunăPentruVoi”, a declarat Constatin Șevciuc, director al Chateau Cristi.

Evenimentul a fost urmărit online din mai multe țări, precum Republica Moldova, România, Marea Britanie, Canada și din alte câteva țări de pe mapamond. Quarantine Fest a fost realizat de vinăria Chateau Cristi, cu suportul echipei Privesc.eu, Profile Agency, vincuvin.md, al partenerilor media și al celor șapte artiști implicați în eveniment.

Preluat de la: diez.md