109629064_3129866970466370_3808242228667739724_n.jpg
Ia-ți covorașul și vino mâine, la ora 9.0, să meditez în fața clădirii Guvernului Republicii Moldova. Apelul l-a făcut activistul Sergiu Bejenari

„Protestul va avea sub Arca de Triumf, pentru a păstra distanța de instituția publică”, se arată în postarea de pe Facebook.

Iată motivele care l-au determinat pe Sergiu Bejenari să lanseze acest protest:

#1. sunt nemulțumit de felul în care sunt exercitate obligațiunile de către puterea executivă din Republica Moldova;
#2. sunt împotriva aplicării violenței împotriva oamenilor;
#3. nu mă simt reprezentat de persoanele care pretind că guvernează această țară în folosul cetățenilor;
#4. nu mai pot să mă uit cum președintele acestei țări induce în eroare și dezinformează societate despre domeniile în care nu este competent, încălcând legislația și regulile din perioada stării de urgență;
#5. nu pot să-mi cuprind mama și bunica, din cauza gestionării inadecvate a pandemiei.

Persoanele care doresc să se alăture, sunt rugate să păstreze distanța socială și să respecte restricțiile din perioada stării de urgență (aici puteți consulta regulile Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică.

Autorul mai adaugă că „Fiecare doritor și doritoare poate medita câte o oră, ulterior poate veni altcineva. De dorit să aveți cu voi mască de protecție, covoraș, soluție dezinfectantă și un cartonaș pe care puteți să scrieți un mesaj.”


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalele noastre de Telegram: RO și RU.

Preluat de la: diez.md