1290x720.jpeg
Această vară a fost așteptată mai mult ca niciodată de fiecare dintre noi. Și pentru că ne gândim la tine, în sezonul estival, Prinde valul de reduceri la Shopping MallDova! Ți-am pregătit promoții și lichidări de stocuri pentru sute de produse din magazinele centrului comercial. Din data de 12 iulie și până la mijlocul lunii august, profită din plin de ofertele sezonului fierbinte și alege să faci shopping de plăcere și cu bani puțini.

Planurile tale de vacanță, concediile de odihnă sau timpul liber poate fi planificat mai ușor, iar lucrurile pe care lei vei pune în valize, le poți procura cu reduceri spectaculoase. Timp de o lună, magazinele din incinta Shopping MallDova vor afișa promoții și oferte speciale de până la 70 % pentru toți. Acum ai șansa să îți schimbi garderoba, să-ți procuri lucrurile mult dorite și să nu-ți faci griji pentru economiile tale. La Shopping MallDova găsești haine de brand, accesorii stilate, produse pentru casă, cărți, dar și alte categorii de produse, la prețuri incredibil de mici.

Iar pentru ca tura de shopping să fie și mai plăcută, centrul comercial îți pune la dispoziție un spațiu sigur, zone de agrement și de distracție împreună cu cei mici. Vino împreună cu familia și prinde reducerile generoase și lichidările de stocuri la gama variată de produse disponibile în magazinele noastre!

Prinde valul de reduceri la Shopping MallDova! 

<!–

–> <!–

–>

Preluat de la: diez.md