foto_13-720x360-1.jpg
O bere rece pare o idee foarte bună în zilele călduroase, însă ce-ați zice de una savurată sub apă? Prima berărie subacvatică din Europa se află în județul Covasna. Acolo turiștii pot face scufundări sau pot sta la o bere cu prietenii, la trei metri adâncime, sub apă.

Berăria subacvatică din Dalnic, județul Covasna, a apărut în 2018. La trei metri sub apă, scafandrii au amenajat un bar cu scaune, din care nu lipsesc frigiderul plin cu bere rece și nici desfăcătorul de sticle. În berăria de sub apă nu ai acces dacă nu ai trecut, mai întâi, de instructajul pe uscat, care ține aproximativ o oră. O scufundare costă 350 de roni de persoană, iar berea e din partea casei, transmite Digi24.

Tot în Dalnic, copiii cu autism pot face terapie prin muzică subacvatică. O astfel de ședință durează două ore și costă 150 de roni.

Cei care ajung în Dalnic și vor să rămână peste noapte se pot caza în regim de glamping. Un cort pentru trei persoane ajunge la 280 de roni pe noapte, iar un cort mic de o persoană ajunge 150 de roni pe noapte.

<!–

–> <!–

–>

Preluat de la: diez.md