336030452_228304259587320_8139419406043672469_n.jpg

Mentorii comunității EasyBac invită absolvenții claselor a XII-a să participe la o serie de traininguri online gratuite pentru a se pregăti de bacalaureat. În cadrul lecțiilor, instructorii vor dezvălui metode eficiente de rezolvare a testelor și vor veni cu recomandări pentru o pregătire cât mai productivă pentru examen.

În cadrul sesiunilor de pregătire pentru bac se pot înregistra elevii care vor susține examenul la următoarele discipline: limba și literatura română, matematică, geografie, chimie și biologie. Lecțiile se vor desfășura în perioada 25-28 aprilie.

Orarul cursurilor îl puteți consulta mai jos.

#1. Limba și literatura română: „Cum ne pregătim pentru bacul la română”

Mentora Olga Bucataru va dezvălui elevilor procedee de rezolvare a examenului pentru a obține punctajul maxim.

Cursul se va desfășura vineri, 26 aprilie, cu începere de la ora 16.00. Formularul pentru înregistrare îl găsiți aici.

#2. Matematică: „Cum rezolvăm testul de bac la matematică”

Împreună cu Daniela Zlati Banu veți afla cum trebuie să rezolvați subiectele pentru bacalaureatul la matematică.

Cursul va avea loc vineri, 26 aprilie, cu începere de la ora 16.00. Formularul pentru înregistrare îl puteți accesa aici.

#3. Geografie: „Cum ne pregătim de bacul la geografie efectiv”

Roxana Munteanu va oferi elevilor recomandări practice pentru a obține nota maximă în cazul examenului la geografie. Cursul se va desfășura duminică, 28 aprilie, cu începere de la ora 12.00. Formularul pentru înregistrare poate fi accesat aici.

#4. Chimie: “Cinci secrete pentru bacul de chimie”

Andrei Ciursin, student la Facultatea de Chimie, va explica participanților cum să evite cele mai răspândite greșeli în timpul testului la chimie și cum să acumuleze punctajul maxim. Cursul va avea loc duminică, 28 aprilie, cu începere de la ora 15.00. Formularul de înregistrare îl găsiți aici.

#5. Biologie: „Rezolvarea prebacului la biologie”

Irina Petcu, instructoarea EasyBac la biologie, va prezenta sfaturi care vor oferi suportul necesar pentru a obține punctajul maxim la testul de biologie. Cursul se va desfășura joi, 25 aprilie, cu începere de la ora 18.00. Formularul de înregistrare îl puteți găsi aici.

Linkul pentru conectare la sesiunile online de pregătire pentru bac vor fi expediate cu 24 de ore înainte de începerea trainingului propriu-zis.

Mai multe detalii despre EasyBac poți vedea pe bac.md, FacebookTikTok sau pe această pagină de Instagram. Abonați-vă și pe canalul de telegram al EasyBac pentru a primi săptămânal life-hakuri și materiale utile pentru pregătirea eficientă de bac. 

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md