post-malone.jpg

De când a venit pe lume fiica sa, Post Malone a decis să-și prioritizeze sănătatea și acest lucru se vede. Rapperul a reușit să slăbească 24 de kilograme, iar în urma schimbării vizibile le-a adresat un mesaj fanilor îngrijorați.

„Vreau să vă spun că nu mă droghez, pentru că multă lume m-a întrebat ce s-a întâmplat de am slăbit atât de mult. Cred că viața de tată m-a făcut să fac alegeri mai sănătoase și să renunț la sucuri carbogazoase și să încep să mănânc mai bine pentru a fi alături de acest îngeraș pentru mai multă vreme”, a scris artistul într-o postare pe Instagram, menționând că niciodată nu s-a simțit mai sănătos.

 

 

 

O postare distribuită de @postmalone

Invitat în podcastul Joe Rogan Experience, rapperul a povestit cum a reușit să slăbească atât de mult și să-și schimbe complet stilul de viață.

„Sucurile carbogazoase sunt rele. Sunt bune, dar rele”, a spus artistul.

Într-adevăr, oamenii de știință susțin în urma rezultatelor studiilor că sucurile carbogazoase pot duce la obezitate și sunt asociate unor probleme serioase de sănătate.

Deși artistul nu a menționat cantitatea de sucuri pe care obișnuia să consume, acesta în continuare se mai bucură de aceste băuturi din când în când. Din păcate, specialiștii susțin că sucurile carbogazoase sunt dăunătoare chiar și atunci când sunt consumate cu moderație, iar dovada stă în numeroasele studii privind legătura dintre băuturile îndulcit și bolile cronice.

Sucurile sunt surse de calorii în exces și zahăr artificial. Atunci când elimini sucurile din dietă este posibil să pierzi multe kilograme, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Post Malone.

Consumul de suc este o adicție de la natură. Nu este atât de ușor să renunți la sucurile carbogazoase, iar asta pentru că sunt mai dulci față de orice fruct, iar atât creierul, cât și papilele gustative vor să experimenteze acel gust nenatural iar și iar, pentru că le stimulează.

Pe lângă creșterea în greutate, consumul de sucuri carbogazoase poate duce la probleme serioase de sănătate. Există multe cercetări în care se asociază consumul de sucuri cu bolile cronice precum hipertensiune arterială, bolile cardiovasculare și artrita reumatoidă. Cel mai mare risc sunt bolile metabolice, precum diabetul, obezitatea și bolile de rinichi.

Multe persoane optează pentru sucuri dietetice, ca alternativă sănătoasă, dar riscurile sunt aceleași, doar puțin diferite de cele produse de sucurile normale. Sucurile dietetice sunt și ele asociate bolilor cardiovasculare și afectarea funcționării sănătoase a microbiomului tractului gastrointestinal.

Foto: shutterstock

Surse:

Preluat de la: csid.ro