lily-podcast-thumbnail-1.1-920x518-1.jpg
În fiecare zi, ne confruntăm cu o cantitate mare de informații și nu tot ceea ce intră în conștiința noastră este verificat și adevărat. Anume din acest motiv, ru.diez lansează o serie de podcasturi Верю не верю, în care se va discuta despre cele mai populare falsuri care rulează în societatea moldovenească, iar gazda proiectului, Lilia Zdibneac, împreună cu invitații săi, va încerca să înțeleagă ce este adevărat și ce nu.

„Astăzi, vă prezentăm prima ediție, în care se va vorbi despre falsuri care au devenit deosebit de populare în timpul pandemiei. Așadar, multe persoane din Moldova nu se vaccinează deoarece cred că, de când sunt bolnavi, au format o imunitate puternică față de virus pentru mult timp. Vom încerca să aflăm dacă este adevărat acest lucru împreună cu medica epidemiologă a Agenției Naționale de Sănătate Publică Laura Țurcan. O altă invitată a acestei ediții este bloggera și barmană Anastasia Ipate care va vorbi despre modul în care pandemia a afectat zona în care lucrează, dar și despre faptul dacă se simte în siguranță știind că la ea vin vizitatori vaccinați”, spune autoarea podcastului.

Puteți asculta podcastul mai jos.

Podcastul Верю не верю poate fi ascultat și pe Spotify. În curând, podcastul va fi disponibil și pe următoarele platforme:
# Apple Podcasts;
# Google Podcasts;
# Overcast;
# Breaker;
# Castbox;
# Pocket Casts;
# RadioPublic;
# Stitcher.

***

Podcasturile au fost elaborate în cadrul proiectului API și DW Akademie, cu sprijinul Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare. Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu neapărat coincid cu poziția Deutsche Welle și/sau a Ministerului Federal German.

Preluat de la: diez.md