sdsdsd.jpg
„Marile companii vor supraviețui, pentru că au bani în conturi, iar cele mici trebuie să fie inventive și să genereze într-un timp record de scurt soluții”, notează antrprenorul media Pavel Zingan, în discuție cu Stella Jemna în cadrul podcast-ului „Aprinde becul cu Stella Jemna”.

Trecut prin două falimente și datorii de peste 100 000 de euro, Pavel Zingan rezonează în aceste zile mai mult decât niciodată cu efectele crizei economice. Punctul său forte este sinceritatea cu care abordează criza și eșecul. Acum el dezvoltă propriul canal media unde zeci de antreprenori din țară povestesc despre cum fac față pandemiei. De exemplu, o companie din Moldova s-a reprofilat și produce în aceste zile un dulap-oficiu pentru cei care lucrează de acasă.

Pavel Zingan mai vorbește despre cum va schimba această criză mentalitatea și prioritățile oamenilor de afaceri, întrucât, potrivit lui, cutremurul a avut loc, însă tsunamiul abia urmează și atunci vom vedea efectele economice.

Mai multe datalii aflați aici despre cum se descurcă businessul moldovenesc pe timp de criză și cum reușește Pavel Zingan în această perioadă să-și dezvolte propriul canal media. Acest episod, precum și altele le puteți asculta în aplicațiile voastre mobile pe Apple podcasts, Google Play, Spotify sau Aprindebecul.com.

Preluat de la: diez.md