bcetd.jpg
Alex Gurdila este un om-media din Moldova, fost prezentator la JurnalTV, care, din 2014, locuiește în Statele Unite ale Americii. Recent, acesta, împreună cu un prieten de-al său, Andrei Tarnovski, a lansat tentativa creării primului hub de podcast-uri din Moldova – #TOTNORMAL. În cadrul acestuia, deja au apărut două proiecte: &Gurdila și Bine că tu ești deștept.

„În cea de-a patrua ediţie de Bine Că Eşti Tu Deştept am hotărât că e timpul să nu ne mai jucăm în nisip, dar să trecem la atac! Care sunt problemele cu care se confruntă jurnalismul în ziua de azi? Este considerat jurnalismul de azi unul de informare sau doar manipulează? Cum să faci jurnalism corect?

În acelaşi timp, cum poţi să te protejezi de interese meschine atunci când citeşti ştiri sau reportaje? Experţii noştri Alex şi Andrei au găsit soluţii la tăt şi chiar a mai rămas şi pentru data viitoare” spun în descrierea episodului Alex și Andrei

Bine că ești tu deștept – este un podcast în care Alex și Andrei  înregistrează discuțiile săptămânale vizavi de unele subiecte sau concepte și schimbări prin care trece omenirea.

„Ascultă şi lasă un comentariu aici şi pe platformele care-ţi sunt disponibile: Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast sau chiar direct pe Mave. E important pentru noi să ştim că nu vorbim doar pentru mama şi pereţi, dar şi pentru cumătri” spun cei doi.

Google Podcasts: https://ei.totnormal.com/G4

Apple Podcasts: https://ei.totnormal.com/A4

Spotify: https://ei.totnormal.com/S4

Mave: https://ei.totnormal.com/M4

Preluat de la: diez.md