diez-share-facebook.png
Fie că este vorba de o cerere în căsătorie, realizarea unei şedinţe foto de nuntă sau petrecerea lunii de miere, specialiştii recomandă câteva destinații care, după părerea lor, ar fi cele mai romantice locuri din lume. 

Paris, Santorini şi Veneţia sunt destinaţiile care ocupă primele locuri în topul celor mai romantice locuri din lume. Studiul a fost comandat de Mills & Boon şi a fost realizat de un grup de experţi în domeniul turismului, la acesta participând peste 2000 de oameni, scrie The Daily Mail. Parisul, cunoscut ca oraşul iubirii, este preferat de tinerii căsătoriţi pentru Turnul Eiffel.

Pe lângă faptul că aici se fac cele mai frumoase fotografii de nuntă, este şi unul dintre cele mai cunoscute locuri pentru o cerere în căsătorie. Santorini, destinaţia care ocupă locul secund în clasament, este cunoscut pentru plajele sale idilice, pentru clădirile de un albastru splendid şi pentru unicitatea apusului, scrie adevarul.ro. 

Trei elemente care pot contribui la realizarea celor mai frumoase poze de nuntă. Locul este unul excepţional şi pentru petrecerea lunii de miere. În realizarea clasamentului s-a ţinut cont de factori precum peisaje, cazare, climă, restaurante de lux şi locuri pe care îndrăgostiţii le pot explora.

Topul celor mai romantice 20 de locuri din lume:

#1. Paris, Franţa
#2. Santorini, Grecia
#3. Veneţia, Italia
#4. Coasta Amalfi, Italia
#5. Maui, Hawaii, SUA
#6. Bruges, Belgia
#7. Bora Bora, Tahiti, Polinezia franceză
#8. Kirkjufell, Islanda
#9. Insula Cerf, Seychelles
#10. Insulele Gili, Bali, Indonezia
#11. St Petersburg, Rusia
#12. Agra şi Taj Mahal, India
#13. Stâncile din Moher, County Clare, Irlanda
#14. Amsterdam, Olanda
#15. Insulele Galapagos, Ecuador
#16. Insulele Whitsunday, Queensland, Australia
#17. Big Sur, California, SUA
#18. San Francisco, SUA
#19. Fuji Five Lakes, Japonia
#20. Zanzibar, Tanzania.

Preluat de la: diez.md