filestoragetemp-2021-07-22t124011-351.jpg
Postul de televiziune rus Pervîi Kanal nu a arătat defilarea sportivilor ucraineni la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Imediat după ce echipa națională a Ugandei a intrat pe stadion, urmată de sportivi ucraineni, Pervîi Kanal a întrerupt difuzarea cu o publicitate.

Serviciul de presă al postului de televiziune a explicat această omitere în felul următor: „Parada sportivilor durează aproximativ două ore, iar pentru a îndeplini obligațiile comerciale, eram nevoiți să ne întrerupem la o pauză de publicitate”, notează Meduza.io.

De asemenea, postul de televiziune nu a arătat nici începutul meciurilor de la EURO 2020 cu participarea echipei naționale a Ucrainei în momentul în care se intona imnul.

Sportivi din 206 de țări vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo. În timpul ceremoniilor de deschidere a competiției, echipele naționale intră pe stadion în ordine alfabetică, cu excepția Greciei, care merge întotdeauna pe primul loc, și a sportivilor țării gazdă, care merg ultimii.

<!–

–> <!–

–>

Preluat de la: diez.md