75241277_10162366266665408_3462257353024339968_o.jpg
Echipa #diez îi spune un mare „La mulți ani” colegei noastre Beatricia. Ea ne delectează cu cele mai diverse rețete, mirosul fantastic al acestora ajungând la noi chiar și prin imagini. Așa că, fiecare dintre noi îi transmite felicitări în această zi plină cu soare.

„Mie îmi place calmul din vocea ta, iar cel mai mult faptul că acest calm e și aducător de entuziasm. Cred că acest calm te ajută să ai răbdare și cu minunățiile pe care le gătești în bucătărie.” (Alina)

„Eu îmi amintesc foarte bine momentul în care te-am cunoscut și-apoi le-am povestit colegilor cât de mult mi-ai plăcut și ce bravo ești! O fată cu un potențial extraordinar de mare și cu o calmitate de invidiat. Așa că mie îmi rămâne să-ți doresc un singur lucru: să fii fericită, indiferent de circumstanțe, pentru că până la urmă fericirea este cel mai frumos lucru pe care îl putem trăi. Eu nu-mi amintesc cum mi-am petrecut ai mei 17 ani, tot ce știu e că a fost o perioadă foarte frumoasă, de care îmi este tare-tare dor. Îți doresc și ție să aduni cât mai multe momente colorate de care să-ți amintești cu drag! La mulți ani, Beatris!” (Elena)

„17 încă nu e pensie, dar trebuie să te gândești bine ce cale îți vei alege pentru viitorul tău. Îți doresc să muncești pentru numele tău, ca ulterior el să-ți aducă roadă. Această regulă de aur funcționează peste tot – la școală, universitate sau la locul de muncă. Și cel mai important este să nu te lași folosită, învață să pui «Nu» la propuneri din care nimic nu ai de câștigat. E o felicitare filosofică, dar verificată. La Mulți Ani!” (Liubomir)

„Eu mie la 17 ani mi-aș zice să studiez mai mult, sa studiez ce-mi place, aș fi vrut atunci să am toate mijloacele de acum. Posibilități sunt multe, trebuie doar să-ți urmezi visul și să zbori înainte.” (Dinu)

„Pe când aveam eu 17 ani, chiar dacă mă simțeam printre cei «dezghețați», acum timpurile sunt un pic altfel. Am cunoscut-o pe Beatricia sau, cum îi spun eu, B-Betty, la #diez. Ce îți urez eu ție? Să-ți apară cât mai multe riduri, pe creier. Continuă să faci ce crezi că îți reușește și nu uita, să fii diferită nu înseamnă ceva rău. Deosebește-te în continuare și fii tu. Un «La mulți ani» din adâncul inimii.” (Sandu)

„La 17 ani, totul pare curios și necunoscut și frici există mai multe. Sfatul meu e să faci lucrurile de care îți e frică, să încerci lucruri, să experimentezi, să greșești mult, acum e cel mai bun moment pentru greșeli. Ca să ajungi la 30 de ani, iar să te gândești ce n-ai încercat să devină un exercițiu de creativitate.” (Alex)

„Primăvară, flori, parfum
Un amestec de cuvinte ce și-n suflet se presimte,
Toate’n jur au înflorit pentru ziua ce-a venit
Cântece de păsărele fredonate cu plăcere
Pentru o singură domniță ce de astăzi nu-i fetiță.

Levănțică, romanițe
Mireasma pentru zeițe
Ce mister, ce bucurie
Beatris, rămâi zglobie!

Va veni și timp de griji
Cu probleme neplăcute,
Până atunci să înveți a fi
Zâmbetul ce să confrunte.

Și dacă tot vorbim deschis
Sfatul meu e pentru tine
Să te bucuri și să simți
Sărbătoare, e despre tine!
La Mulți Ani!” (Petru)

***

De ce dedicații?

Vrem să diluăm feed-ul plin cu noutăți nu tocmai bune despre COVID-19 și să sărbătorim viața, bunătatea și grija unuia față de celălalt.

În același timp, în felul acesta ne puteți ajuta și voi pe noi. O asemenea plasare este echivalentul unei donații pentru echipa #diez (prin PayPal sau alte servicii de transferuri online) ca să poată trece, de acasă, peste această perioadă luminoasă, dar grea. Detalii aici.

Așteptăm #dedicațiile voastre la adresa de e-mail [email protected] sau pe profilul de Facebook Alexandru Lebedev.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md