2-25.jpg
În toate articolele în care se povestește despre venituri suplimentare în timpul călătoriilor sunt oferite sfaturi care nu se potrivesc multora dintre noi, deoarece trebuie să posedăm cunoștințe specifice, să dispunem de timp sau de tehnică speciale pentru a câștiga bani.

Haideți să privim adevărul în ochi.

Pentru a deveni freelancer, influencer, fotograf sau blogger (de succes) ai nevoie de cel puțin doi-trei ani de muncă asiduă asupra ta înainte de a putea câștiga cu adevărat bani din aceste ocupații. Cu toate acestea, nimeni nu îți garantează că vei reuși, deoarece concurența este foarte mare în aceste domenii.

Desigur că poți câștiga bani în plus în timp ce călătorești. De exemplu, plimbând câini, dar nu e o activitate plăcută când vine vorba de o vacanță de o săptămână. Nu vei câștiga mult din asta într-un timp scurt, doar dacă intenționezi să locuiești acolo câteva luni.

Care este visul oricărui călător? Să viziteze cât mai multe locuri și de dorit cât mai des.

Această listă poate fi utilizată aproape fiecare și o să vă ajute să vă recuperați cheltuielile și chiar să câștigați bani pentru următoarea călătorie.

#1. Oferă în chirie a propriului apartament

Cel mai probabil, toată lumea cunoaște despre această metodă. Este foarte simplu. Apartamentul tău poate aduce bani în timp ce călătorești. Datorită platformei Airbnb, puteți oferi în chirie călătorilor care nu doresc să achite o cameră într-un hotel, dar care și-ar dori să închirieze un apartament confortabil.

#2. Oferă în chirie propria mașină

Lasă și mașina să lucreze pentru tine atâta timp cât călătoriți. Oferă mașina ta în chirie când nu ești acasă și câștigă bani ajutându-i pe alții să se deplaseze prin oraș fără probleme. Două dintre cele mai cunoscute platforme din acest domeniu sunt Turo și Rent Ride.

#3. Livrează mărfuri din străinătate

Aceasta este o modalitate foarte interesantă de a face bani în timp ce călătoriți. În calitate de turist, puteți fi plătit pentru livrarea mărfurilor clienților. Iată cum functioneazã:
— creați o destinație unde intenționați să călătoriți pentru a obține acces la comenzi;.
— alegeți comenzile potrivite și oferiți condițiile de livrare pentru clienți;
— după stabilirea acordului, cumpărați produsele indicate pentru livrare;.
— stabiliți ziua în care veți livra produsul clientului.Imediat ce el confirmă livrarea, veți primi banii pentru serviciu..

Unul dintre liderii pieței este Grabr.

#4. Creează trasee digitale

O altă modalitate excelentă de a câștiga bani din fiecare călătorie este să descrii în cele mai mici detalii locurile pe care le-ai vizitat peste hotare. Principalul avantaj al acestei metode este că cu cât călătorești mai mult, cu atât vei câștiga mai mult. Cel puțin așa susține platforma Teleportravel. „Creează propriul itinerar turistic și câștigă până la 3 000 de euro în acest an!”

Iată cum funcționează:
— selectează locuri interesante despre care alții ar putea să nu le cunoască. Elaborează propriul traseu turistic pentru o zi;
— indică ora exactă pentru a vizita locul, cum ajungi acolo, unde să iei masa și alte recomandări necesare;
— distribuie traseul creat de tine  pe platformă și pe rețelele sociale. Obțineți 60 % la fiecare vânzare. Totul este simplu și profitabil.

Și, de asemenea, vă puteți inspira de la traseele făcute de alți autori, pentru a nu pierde timpul elaborând propriul itinerar.

Călătorie plăcută.

Preluat de la: diez.md