Bicicliştii vor face faţă unui traseu de peste 700 km în cinci zile (data de 19 iunie fiind rezervată revenirii la Chişinău) şi care vor face tot posibilul pentru a colecta donaţii în valoare de cel puţin 500 de euro pentru a dezvolta serviciile de îngrijire paliativă în regiunile Republicii Moldova.
Contribuie în calitate de donator sau sponsor al evenimentului, contactând organizatorii pe Facebook sau la [email protected] şi la +373 22 022 118 / +373 60 394 306.
Poţi susţine echipa de biciclişti, dar şi cauza Hospices of Hope Moldova, printr-o donaţie, pe platforma virginmoneygiving.
Toate detaliile despre eveniment vezi pe pagina de Facebook.
Evenimentul este realizat cu suportul Kaufland Moldova pentru al treilea an consecutiv.
„O societate se dezvoltă atunci când ne implicăm fiecare, în binele comunității, dăruind susținere și grijă. Pentru Kaufland implicarea face diferența, din acest motiv rămânem fideli și suntem alături de cei care vor să-și dedice timpul și energia pentru o cauză. Sperăm ca Hospice Bike Tour să atragă cât mai mulți susținători care înțeleg nevoile stringente ale persoanelor ce suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață”, a menționat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland România și Republica Moldova.
„Sunt mândră că am ajuns la această ediţie a #HospiceBikeTour – o mare provocare pentru echipă şi participanţi. Şi în acest an, bicicliştii amatori vor parcurge un traseu de poveste în Moldova şi România. Ceea ce poate părea doar o vacanţă activă, este, de fapt, speranţa pentru o viaţă demnă şi fără durere a celor care se confruntă cu o boală incurabilă, în regiunile din Moldova.
Vreau să-i îndemn pe toţi amatorii de ciclism să accepte provocarea #HospiceBikeTour2019. Iar pe cei ce nu pot participa, îi încurajez să ne ajute să readucem speranţa în vieţile pacienţilor noştri, cu o mică donaţie. Le mulţumesc tuturor celor care sunt implicaţi în acest eveniment”, a menţionat Raluca Muntean, manager pe ţară Hospices of Hope Moldova şi Albania.
Hospice Bike Tour este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. În prezent, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.
De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 700 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.
Preluat de la: diez.md