netflix-library-photo-scaled-1.jpg
În curând vine vacanța de iarnă și nu știi încă ce vei privi? Echipa #diez îți vine în ajutor! Găsește mai jos cele mai populare seriale de pe Netflix din lunile anului 2022.

Luna ianuarie a fost învăluită în mister. Stay Close este un serial britanic bazat pe romanul lui Harlan Coben. Drama cu accente obscure are doar un singur sezon ce cuprinde opt episoade, perfectă pentru o noapte cu luminițe și popcorn.

Tot în ianuarie, furori a făcut serialul OZARK. Acesta a reușit a fi cel mai vizionat serial Netflix din a doua jumătate a lunii. Atmosfera conturată și regia superbă a celor patru sezoane a fascinat mii de persoane din întreaga lume. Fanii cer continuarea.

Inventing Anna a predominat toată luna februarie a anului 2022. O dramă care povestește istoria falsei moștenitoare Anna Delvey. Povestea stă la baza unui articol viral din revista The Cut, scris de jurnalista Jessica Pressler, iar la începutul fiecărui episod apare o notiță care vrea să confirme acest lucru: „Toată această poveste este complet adevărată”.

Cu 113 milioane de ore vizualizate doar în prima săptămână, cel mai popular serial al lunii martie devine Vikings: Valhalla. O dramă istorică creată de Jeb Stuart pentru Netflix, aceasta fiind o continuare a filmului History’s Vikings, filmat în comitatul Wicklow, Irlanda.

Luna aprilie a fost predominată de drama istorică Bridgerton (2020) și de un nou val de popularitate al serialului OZRAK.

După succesul din anii precedenți, nimeni nu s-a mirat că cel de-al patrulea sezon al thrillerului Stranger Things se va plasa în fruntea clasamentului Netflix. Cu 335 de milioane de ore vizionate în cea de-a doua săptămână de la lansare, acesta nu a oferit nicio șansă serialelor distribuite în luna mai a anului 2022. Următoarele poziții în topul vizualizărilor produselor lansate de Netflix fiind ocupate de celelalte trei sezoane ale Stranger Things.

Chiar dacă primele două săptămâni ale verii au rămas încă ocupate de Stranger Things, de pe 20 iunie în fruntea clasamentului a reușit să se mențină serialul fantastic The Umbrella Academy. Acesta a reușit a ne demonstra că benzile desenate nu au ieșit încă din modă, iar memele cu Number Five ce au asediat internetul în vară veneau doar să confirme acest lucru.

Luna august ne-a surprins cu un serial fantastic dramă bazat pe cartea scrisă de Neil Gaiman. Este vorba de Sandman, un serial cu 11 episoade ce vrea să te tragă în lumea sa plină de farmec și întrebare.

Care a fost serialul tău preferat din acest an și câte seriale din lista de mai sus ai privit?

Preluat de la: diez.md