377270331_286526474095302_5330528319302847950_n.jpg

Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită organizațiile de tineret să participe la o instruire de scriere a proiectelor. La finalul cursului, acestea vor avea oportunitatea să expedieze dosarul de aplicare pentru concursul de proiecte a Fundației Europene de Tineret.

Instruirile urmează să aibă loc în perioada 27-30 aprilie. Consiliul Național al Tineretului își propune să învețe participanții cum să scrie și să dezvolte proiecte pentru tineret eficiente și sustenabile. Fiecare organizație va fi ghidată de către mentori, alături de care vor parcurge toate etapele scrierii unui proiect.

Beneficiile instruirilor:
# îndrumare din partea experților în scrierea de proiecte;
# cunoștințe practice despre procesul de aplicare a unui dosar de finanțare;
# feedback pentru îmbunătățirea propunerii de proiect;
# oportunitatea de a aplica pentru granturi din partea Fundației Europene pentru Tineret.

La instruire pot participa reprezentanți ai organizațiilor de tineret din toată țara, care sunt înregistrate și au ca prioritate tinerii. Cunoașterea limbii engleze este necesară. Organizatorii vor rambursa toate cheltuielile de transport pentru persoanele care vin din regiunile țării.

Persoanele interesate sunt îndemnate să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 25 aprilie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md