shutterstock_1193324263-scaled.jpg

Lupta cu kilogramele în plus poate fi mai ușoară cu ajutorul acestei băuturi care stimulează arderile calorice și accelerează procesul de slăbire.

Una dintre regulile de bază pentru pierderea în greutate este să nu depășim numărul de calorii zilnice de care are nevoie corpul nostru pentru o bună funcționare si consumul de apă, ceea ce inseamnă că trebuie să știm și cum se folosește fiecare ingredient încorporat în dietă.

Băutura care stimulează metabolismul se prepară din doar patru ingrediente simple, care au proprietăţi recunoscute pentru slăbit: aloe vera, lămâie, ghimbir şi miere.

Vei avea nevoie de:

Mod de pregătire:

Primul pas este să amesteci sucul de aloe vera cu apă, după care să adaugi sucul unei jumătăți de lămâie împreună cu o linguriță de praf de ghimbir. Amestecă bine ingredientele și îndulcește cu miere.

(!) Consumă acest remediu naturist în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Hidratarea este extrem de importantă, mai ales dacă îți dorești să slăbești. Consumă multă apă, dar și alte băuturi, fie ele calde sau reci, pentru a reduce apetitul și pentru a menține nivelul optim de hidratare al organismului.

De asemenea, o dietă echilibrată, bazată pe legume sau carne slabă, gătite cât mai curat, este absolut necesară. Vei observa cum primele kilograme se vor „topi” încă din prima săptămână!

Citește și: Dieta cu ghimbir | Folosește această metodă ca să slăbești 5 kilograme în 7 zile

FOTO: Shutterstock | SURSA: HealthLine

Preluat de la: csid.ro