dd.jpg
Potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, opt din 10 dentiști suferă de burnout. În loc să se concentreze asupra problemelor pacienților săi, dentistul e nevoit să se mai gândească și la partea administrativă, care îl preocupă și înainte, și pe parcursul și chiar după tratamentul acestora.

Printre cauzele epuizării se mai numără și gestionarea ineficientă a fișelor medicale ale pacienților. Poate părea incredibil, dar în medie, o clinică stomatologică folosește tocmai patru aplicații doar pentru a gestiona relațiile cu clienții. Câteva dintre ele sunt YClients, AmoCRM, SetMore, dar și aplicații precum Google suite, Dropbox și, bineînțeles, Microsoft Excel. Mai e de mirare că problema sincronizării proceselor dintr-o clinică e una din cele mai stringente?

Echipa EasyPlan.Pro a venit cu o soluție unică integrată pentru clinicile care se confruntă cu asemenea probleme. Produsul nostru face accesibile toate aceste funcții într-un singur loc.

Ce este EasyPlan

EasyPlan.Pro fost creat pentru a rezolva problemele reale de zi cu zi ale stomatologilor practicieni. Când s-a început să se interacționeze direct cu ei, s-a aflat că toate softurile pe care le utilizau prezintă câte o soluție separată pentru fiecare problemă. În plus, mulți dintre medici pierdeau clienți din cauză că răspundeau prea târziu sau chiar ratau mesajele care vin pe paginile lor de Instagram, Facebook sau Whatsapp, iar apelurile telefonice și notificările prin SMS fie costau prea mult, fie, din nou, luau prea mult timp.

Mai toți administratorii au spus că au nevoie de o soluție unică – un soft care să conecteze toate activitățile operaționale ale clinicii lor într-un sistem de management integrat, astfel încât echipele să lucreze mai inteligent, mai eficient. EasyPlan elimină o mulțime de procese redundante și se bazează pe funcționarea logică a clinicii, prin prisma experienței clientului. Să vedem cum funcționează asta în practică, pe exemplul clinicii Dentus.

Cum a îmbunătățit EasyPlan.Pro practica echipei Dentus

Ca și multe alte clinici stomatologice, Dentus folosea o serie de softuri pentru a gestiona activitatea clinicii. În timp, s-au confruntat cu probleme precum evidența dificilă a programărilor, informațiilor despre pacienți și a altor înregistrări funcționale. Una dintre problemele lor cele mai stringente era faptul că nu toți membrii clinicii erau la curent cu ce se întâmplă, informația nefiind sincronizată în timp real. Implementarea serviciului EasyPlan s-a dovedit a fi o soluție cât se poate de eficientă pentru toate aceste provocări ale clinicii.

Echipa nu le-a prezentat celor de la Dentus un soft generalist, dar a lucrat pe fiecare parte componentă detaliat și personalizat. În același timp, a dezvoltat un program care abordează activitatea clinicii per ansamblu: începând cu managementul programărilor, a planului de tratament și a lucrului cu clienții, până la instrumente de marketing, facturare și analiză generală. Administratorul afacerii are acces la orice informație necesară la un click distanță, având totul pe EasyPlan.Pro, iar medicii beneficiază de aplicație mobilă, pe care o creează împreuna cu ei.

Încă unul din principalele avantaje ale softului este că i se asigură o evoluție permanentă. Echipa e în contact continuu cu clienții lor pentru a vedea care le sunt necesitățile și cum pot ajusta funcționalul EasyPlan.Pro în timp cât mai scurt, ca să le răspundă întotdeauna necesităților lor.

La cererea medicilor, au fost dezvoltate ulterior fișele digitale ale pacienților, fapt ce permite completarea lor online. Ulterior, a fost adăugată o funcție pentru a eticheta toți clienții și a-i sorta conform necesităților, pentru a le trimite automat notificări prin SMS, oferindu-le informații relevante în orice stadiu al tratamentului.

Mai mult, echipa a adăugat și opțiunea de a atribui roluri, niveluri de acces și sarcini în EasyPlan.Pro pentru toți angajații clinicii. Planul lor de dezvoltare este în continuă evoluție și el. Deja se lucrează intens asupra funcției de CRM, a managementului stocurilor de depozit, și al dezvoltării platformei de comunicare și învățare. În cel mai scurt timp, și aplicația mobilă va avea parte de un face lift pe măsură.

Cu EasyPlan.Pro, cei de la Dentus și-au atins obiectivele. Vezi ce spun medicii:

„Suntem încântați că EasyPlan este principalul nostru furnizor de software. Am văzut cât de mult efort au depus pentru ca software-ul să fie cât mai adaptabil nevoilor noastre, avem mai multe birouri și un număr mare de clienți, iar EasyPan.Pro a jucat un rol important în dezvoltarea afacerii noastre. Îi recomandăm cu căldură. ” – Sachin Sachdev, proprietarul Dentus.

„EasyPlan oferă o soluție completă pentru clinicile dentare. În lucrul meu ca stomatolog, observ că pacienții sunt încântați să vadă un plan de tratament detaliat creat în câteva secunde cu EasyPlan. Sunt mereu informată în prealabil cu privire la programările mele prin mesaj text. Pot obține cu ușurință istoricul de tratament și acest lucru mă ajută să colaborez mai bine cu echipa mea și cu alți medici. Esențial.” – Natalia Groza, stomatologă la Dentus.

Ca să ai confortul de a testa serviciul fără vreun angajament și fără cheltuieli, echipa de la EasyPlan îți propune să încerci aplicația gratuit timp de 30 de zile. Vei avea parte de training personalizat și ți se va răspunde la orice solicitare într-un timp cât se poate de scurt. În plus, vor face toate ajustările de care are nevoie cabinetul tău medical, ca să se asigure că te scapă de griji inutile și munci care pot fi automatizate. Ei doresc să pleci de la job cu gândul că ai reușit să-ți îndeplinești toate obligațiile și că nu rămâne extra pe mâine.

Accesează acest link și lasă un mesaj, Echipa EasyPlan te va contacta în scurt timp!

Preluat de la: diez.md