123832109_gettyimages-1366015970.jpg
Pe rețelele de socializare, jucătoarea australiancă de tenis Ashleigh Barty și-a anunțat retragerea din sportul profesionist la vârsta de 25 de ani. Sportiva și-a surprins fanii, dar și lumea sportului astăzi printr-o declarație făcută pe Instagram, în care povestește despre retragerea sa „pentru îndeplinirea altor visuri”.

„Astăzi este o zi dificilă și plină de emoții pentru mine, întrucât îmi anunț retragerea din tenis. Nu eram sigură cum aș putea să aduc această informație publicului, așa că am rugat-o pe buna mea prietenă, Casey Dellacqua, să mă ajute. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat acest sport și îl părăsesc cu mândrie și împlinire. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut pe parcursul acestui drum, eu mereu voi fi recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a menționat Ashleigh Barty pe rețeaua de socializare.

Ashleigh Barty este o sportivă din Australia de 25 de ani, care se află pe primul loc în clasamentul WTA încă din septembrie 2019. Aceasta a câștigat, în timpul carierei sale, 15 titluri internaționale pentru tenisul simplu, printre care trei trofee de Grand Slam: la Roland Garros în 2019, Wimbledon 2021 și Australian Open în 2022. La cel dublu, ea a cucerit 12 titluri, dintre care unul de Grand Slam – de la US Open în 2018.

Mai jos puteți viziona în întregime anunțul său de pe Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ash Barty (@ashbarty)

 

Autoare: Ana-Maria Sîrcu

Preluat de la: diez.md