Centrul de Tineret și Cultură din comuna franceză Gaillac recrutează voluntari care vor participa la activitățile organizației și vor disemina valorile și cultura europeană. Oportunitatea este destinată tinerilor din Azerbaidjan, Armenia, Georgia, Republica Moldova și Ucraina.

Activitatea de voluntariat este una de termen lung și urmează să aibă loc în perioada 1 octombrie 2024-27 iulie 2025.

Voluntarii vor participa la activități de tineret și animație culturală ale centrului care vizează răspândirea valorilor și culturii europene. De asemenea, printre responsabilitățile acestora se numără:
# promovarea programelor de mobilitate europeană și internațională;
# organizarea întâlnirilor în cadrul evenimentelor culturale locale;
# organizarea activităților pentru copii care promovează bogăția culturală a țării de origine a voluntarului.

De asemenea, tinerii implicați în calitate de voluntari vor lua parte la evenimentele Centrului de Tineret și Cultură, inclusiv la un festival urban și excursii, și vor gestiona rețelele sociale ale structurii.

Fiecare participant va locui într-un apartament lângă Gaillac și va primi aproximativ 400 de euro pe lună pentru alimente, transport și alte cheltuieli.

Doritorii sunt îndemnați să acceseze acest link pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru depunerea cererilor este 22 aprilie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md