Logo-pe-fotografie-2-1.jpg

La sfârșitul lunii ianuarie, comunitatea iubitorilor de manga și anime din Moldova s-au întrunit la un nou eveniment marca Mediacor. Participanții au avut ocazia să discute cu Takumi Furusato, Chief Operations Officer și Head of Media Content division al companiei japoneze de animație LUDiMUS Inc.

La finalul lecției deschise cu referire la piața de anime și manga din Japonia, dar și din întreaga lume, Takumi a prezentat tinerilor o cercetare la care aceștia pot participa pentru a dezvolta și mai bine piața de manga și anime. Despre ce oportunitate este vorba, îți povestesc mai jos.

Compania LUDiMUS lucrează la un proiect de cercetare privind piața de manga, anime și jocuri video din Moldova. Compania japoneză de animație dorește să afle cum moldovenii citesc manga, privesc anime și practică jocuri video. Această cercetare va oferi o înțelegere mai bună despre piața din estul Europei pentru companiile japoneze de animație și pentru editori japonezi de manga.

Astfel, dacă iubești astfel de activități de recreere în timpul liber și poți să oferi o opinie complexă despre titlurile de manga preferate, despre efectele care te agață într-un anime sau despre provocările prin care îți place să treci în timpul unui joc video, Takumi îți așteaptă mesajul pe poșta electronică [email protected].

Scrisoarea trebuie să fie scrisă în limba engleză și intitulată Research: Moldovan people read manga and watch anime.

În acest material poți citi mai multe detalii despre lecția deschisă de manga și anime organizată la Mediacor.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md