diez-share-facebook.png
Open Source Camp 2018 Moldova va dura 4 zile, divizat în peste 25 de sesiuni, ateliere, keynotes, panele de discuție, dar și alte evenimente unice, precum CxO Networking event, Trivia Night Quiz, petrecerea oficială a Campului Open Source.

Vezi ce activități vor fi organizate pe parcursul celor patru zile a primului Open Source Camp din Moldova:

#Evenimentul CxO Networking:

Un eveniment închis, dedicat managerilor de top în industria TIC care face parte din seria de evenimente organizate cu ocazia primei ediții Open Source Camp 2018 în Moldova, ce va avea loc pe 21 – 22 aprilie la „Tekwill”.

Scopul acestei întâlniri este de a provoca liderii implicați în industrie să întrețină un dialog despre:

– Consolidarea și crearea noilor relații dintre companiile IT naționale și internaționale;

– Stabilirea parteneriatelor de valoare și a viitoarelor colaborări;

– Facilitarea accesului la experiența și exemplele practice ale liderilor, privind managementul relațional și cel al calității;

– Examinarea nevoilor companiilor și soluționarea întrebărilor, privind diverse aspectele și procesele active în companie.

Accesul la eveniment va fi limitat până la 30 de persoane, confirmă participarea, lăsând un mesaj la adresa [email protected]

Data: 19 aprilie
Ora: 18:30
Locația: Restaurantul „Karl Schmidt”

#Trivia Night Quiz:

La evenimentul cu Trivia Night Quiz, peste 300 de participanți, divizați pe echipe, vor concura în competițiile de întrebări din Open Source și alte teme generice în IT. Vor fi acordate mici premii învingătorilor.

Cei care vor procura un bilet la camp, prețul pentru Trivia Night va fi inclus.

Data: 20 aprilie
Ora: 18:30
Locația: DRAFT – Retea de berarii

#Tabăra OpenSource:

Timp de două zile, participanții vor avea parte de peste 25 activități – de la keynotes, la panele de discuție, sesiuni tehnice și non-tehnice, ateliere și spații de networking. În cadrul campului, vor fi peste 300 de experți locali și internaționali, care sunt implicați și contribuie zilnic la dezvoltarea proiectelor de Open Source în peste 15 tehnologii de software și hardware.

Puteți verifica sesiunile și difuzoarele AICI.

Data: 21 – 22 aprilie
Ora: 10:00 – 19:00
Locația: Tekwill

#Partea oficială OpenSource:

În noaptea dintre sesiunile informative va fi organizată o petrecere unde aceștia vor avea oportunitatea să socializezi într-o atmosferă mai relaxată.

Ce care sunt interesați și vor să participe pot procura bilete AICI.
Studenții și elevii primesc 50% reducere, prin înregistrarea AICI.

Preluat de la: diez.md