pixel.png

Ştiaţi că… brandul Descoperă a fost lansat iniţial în 2003 ca o revistă de ştiinţă, tehnologii, natură şi călătorii, iar din martie 2008, revista putea fi găsită şi pe noul site lansat, descopera.ro.

În cei 12 ani de presă online, descopera.ro a înregistrat mai multe vârfuri de audienţă, dar cel din data de 21 aprilie 2020 este aproape dublu faţă de orice record stabilit anterior.

Descopera.ro a înregistrat marţi, 21 aprilie, peste 550.000 (550.396) de cititori unici! Încă o zi în fruntea presei online din România pentru Grupul Gândul (gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descopera.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro) conform cifrelor furnizate de brat.ro – Studiul de Audienţă şi Trafic Internet (SATI).

<!–

Formul de quiz

–>

Sub sloganul „Descoperă este lumea ta”, site-ul Descopera.ro oferă zilnic informaţii din ştiinţă, istorie, cultură, natură şi lumea digitală pentru cititorii români de toate vârstele, fiind o sursă pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor generale.

Echipa redacţională le mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe descopera.ro, cât şi pe restul site-urilor şi produselor video din cadrul Trustului Gândul:

Preluat de la: csid.ro