cover-Glovo.jpg
Glovo s-a lansat în Moldova în octombrie 2020 și a reușit să devină prima alegere a consumatorilor atunci când vine vorba de livrarea mâncării, serviciilor de curier rapid, a cumpărăturilor de la supermarket-uri și magazine sau a orice altceva ce încape în geanta unui Glover.

Glovo a analizat activitatea din Republica Moldova în primele 6 luni ani ale anului 2022 și a prezentat următoarele informații despre activitatea sa:

În prezent, echipa de curieri numără 350 de curieri activi care livrează zi de zi comenzile de la cei peste 470 de parteneri activi în aplicație. În primul semestru al anului, peste 100 de parteneri s-au alăturat Glovo, printre care: grupul de Restaurante Torro (Torro Burgers, Torro Pizza, Torro Kebab), restaurantul Black Goose sau restaurantul Pizzeria pe Vatră. 

De asemenea, Glovo Moldova continuă dezvoltarea echipei locale și vizează pentru acest an consolidarea departamentelor Comercial, Operațional și Q-commerce. Cei interesați pot afla mai multe detalii despre posturile disponibile accesând următorul link: https://jobs.glovoapp.com/find-your-ride/?l=moldova

Obiceiurile de consum ale moldovenilor conform datelor Glovo din acest an

În top 3 cele mai comandate preparate culinare de utilizatorii Glovo Moldova, pe primul loc se află burgerul, urmat de cartofii prăjiți și kebabul.

În segmentul comerțului rapid (Q-commerce), printre cele mai comandate produse se numără: apa, berea, cărbunii, buchetele de trandafiri și bananele.

Cea mai mare comandă înregistrată pe Glovo în primul semestru al anului 2022 a fost în valoare de  7200 MDL și a constat în produse de uz casnic.

Nu au lipsit nici cererile mai puțin comune. Printre cele mai neobișnuite cereri ale moldovenilor, pentru care au apelat la categoria „Orice” din aplicația Glovo, se numără:

  • Suzetă pentru purcei
  • „Piper negru boabe. Vă rog mult”
  • 50 de pahare roșii

Despre Glovo

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii de comandă de la restaurante locale, băcănii și supermarketuri, farmacii și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. 

Fondată în 2014 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa. 

 Pentru mai multe informații despre Glovo, vizitați linkul.

Preluat de la: diez.md