pixel.png

Oana Roman, o prezenţă constantă în mass-media, arată ca o persoană diferită după ce a slăbit considerabil. Vedeta a slăbit după luni de zile de dietă şi după mai multe şedinte de remodelare corporală.

Cele mai noi fotografii publicate de Oana Roman îi pun în valoare silueta din care a pierdut câţiva centimetri buni.

Fiica lui Petre Roman a declarat că nu a apelat la operaţia de micşorare a stomacului, după cum bănuiau fanii ei.  Această procedură nu intră în discuţie în cazul Oanei Roman, deoarece nu este un fan al acestei intervenţii şi nici nu îi permite starea de sănătate.

Recent vedeta a mărturisit pe Facebook că a ajuns la măsura 42 la blugi şi că ţinta este măsura 38.

<!– Adelina Pestrițu este disperată. ,,Când vă spun că eu nu sunt de …”–> CITESTE PE EVZ.RO: Adelina Pestrițu este disperată. ,,Când vă spun…
<!– Ce se va întâmpla cu cel care l-ar fi uscis pe Emi Pian? Curtea de Apel București a decis–> CITESTE PE CAPITAL.RO: Ce se va întâmpla cu cel care l-ar fi uscis pe Emi…

„M-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă puteţi imagina ce înseamnă pentru mine să întru în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacţie. Până la 38 mai e puţin”, a transmis Oana Roman.

Oana Roman a mărturisit cum a reuşit să slăbească

Într-o postare din urmă cu câteva luni pe Instagram, când Oana începuse să piardă vizbil din kilograme, le-a dezvăluit fanilor cum a reuşit să-şi schimbe lookul:

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva.

Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Ce proceduri de remodelare corporală face Oana Roman

Am vrut să aflăm însă mai multe detalii despre procedurile corporale pe care le urmează Oana Roman. Iată ce ne-a spus vedeta:

„Totul a început în noiembrie 2019, când am început o colaborare cu o clinică din Ploieşti care face proceduri de remodelare corporală, cu aparate extrem de performante. O dată pe săptămână merg la această clinică şi urmez două proceduri: criolipoliză Cooltech Define şi Vela Shape III.

Am slăbit până acum 10 centimetri în şolduri şi 8 în talie, după doar 2 şedinţe, deci cam 5 centimetri pe şedinţă. Pe lângă slăbit, aceste proceduri ajută la îmbunătăţirea fermităţii pielii şi la îndepărtarea celulitei.”

Preluat de la: csid.ro