diez-share-facebook.png
O sută de companii din Republica Moldova și două formații artistice de succes – Ansamblul „Fluieraș“ din Chișinău și cunoscutul interpret moldovean Valentin Boghean participă, începând de azi, 15 iunie la expoziția „Republica Moldova Prezintă“. Acesta este un eveniment care își propune să prezinte producătorii și produsele din Republicii Moldova consumatorilor români și turiștilor din Brașov, dar și să creeze relații noi de afaceri.

Expoziția se va desfășura în Piața Sfatului din Brașov și va cuprinde o serie de activități: vânzare de produse moldovenești, evenimente de degustare de vinuri, concerte și un forum bilateral destinat oamenilor de afaceri. Vor participa aproximativ 100 de producători din industria alimentară şi agricultură, producția de vinuri, băuturi spirtoase şi sucuri din fructe, industrie, echipamente electronice, servicii, confecții, încălțăminte, bijuterii şi accesorii hand-made.

De menționat că programul expoziției cuprinde Forumul Bilateral Republica Moldova- România dar și defilarea de modă a brandurilor „Din Inimă”.

Evenimentul este organizat în urma semnării, la începutul lunii mai, a unui acord trilateral, între Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Primăria Brașov și Camera de Comerț și Industrie Brașov la inițiativa părții moldovene.

 Orașul Brașov este al treilea ca mărime oraș din România, iar în 2016 a înregistrat un PIB de nouă miliarde de euro. La fel este vizitat anual de 250 de mii de turiști etc, de aceea, acest eveniment reprezintă o platformă ideală pentru promovarea produselor moldovenești și sporirea probabilității de a încheia contracte de afaceri.

Preluat de la: diez.md