scrisoare.jpg
Un grup de tineri din Moldova și-a propus să le dăruiască amintiri frumoase celor care au nevoie de ele. Dacă vrei să contribui și tu, o poți face cu ușurință. Tot ce se cere de la tine este să scrii o scrisoare. Aceasta ar putea ajunge la un copil, la un bătrân sau un tânăr, alegerea o faci tu.

„Scopul este de a crea amintiri oamenilor care au nevoie de asta. Ținem legătura cu câteva orfelinate și aziluri de bătrâni. Scrisoarea poate fi despre orice. Încearcă să fii pe cât se poate de creativ(ă), poți descrie o zi din viață, eveniment, obiect, ceva la ce ții, un simplu mesaj, orice. Poți lăsa și o imagine, fotografie sau obiect în plic. Nu e necesar să-ți lași numele, prenumele sau adresa, dacă nu-ți dorești să fii căutat(ă), după ce scrisoarea ajunge la ușa cuiva”, explică Alexandra-Luiza Popov, organizatoarea acțiunii.

Cea mai frumoasă parte e că odată ce trimiți tu o scrisoare, vei primi una la rândul tău, de aceea, dacă dorești să creezi amintiri, ești invitat(ă) să completezi acest formular.

Termenul de înregistrare este 1 decembrie 2021.

<!–

–> <!–

–>

Sursă foto: depositphotos.com

Preluat de la: diez.md