unnamed-27.jpg
Valentina Naforniță și Youbesc Creative Institute prezintă premiera oficială a videoclipului la piesa „Ochiul tău iubit”, care prezintă o poveste strânsă dintre dragostea față de tată, muzică și suflet. Lucrarea este compusă de maestrul Eugen Doga, după textul poetului Mihai Eminescu. Orchestrația este realizată de către dirijorul Daniel Jinga, sunetist Jakob Händel și Orchestra Metropolitană București.

În rolurile principale au participat actori celebri din Republica Moldova precum Nicolae Jelescu – actor și director artistic la Teatrul Poetic „Alexei Mateevici” din Chişinău, Vladimir Chiriuhanțev actor și regizor la Teatrul Național dramatic rus „Anton Cehov”, precum și tânăra elevă de la Gimnaziul Nicolae Haralampie Costin – Adina Nichita, în rolul micuţei Valentina Naforniță.
Filmările au avut loc în mai multe locații din Chișinău dar și din afară, precum e complexul „Casa Verde”.

„Ochiul tău iubit” este prima producţie din Republica Moldova realizată în 5.1, format de sunet cinema mixată și masterizată în studioul YOUBESC.

Valentina Naforniță este cunoscută în special drept câștigătoare a ediției din 2011 a concursului BBC Cardiff Singer of the World și solistă a Operei de Stat din Viena.

Preluat de la: Diez.md