39752085_2306980199318578_108819670823337984_n.jpg

Asociația Obștească Game On-Education anunță despre un nou proiect educațional. Organizatorii lansează tabăra de vară Game On Moldova destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între opt și 10 ani.

Proiectul își propune să revoluționeze educația în Republica Moldova prim prisma taberelor de vară, cu accent pe o abordare individuala și holistică. Prin intermediul activităților, organizatorii își doresc să recunoască unicitatea fiecărui copil și să promoveze calitățile personale și sociale prin jocuri și prin sentimentul de apartenență.

Scopul organizatorilor este să extindă orizonturile copiilor printr-o abordare non-formală personalizată. Ei își propun să îmbunătățească abilitățile de limbă engleză și să cultive calitățile personale și sociale prin jocuri și experiențe practice de învățare.

Zilnic, vor fi organizate mai multe activități precum:
# cluburi de limbă engleză;
# jocuri de societate;
# ateliere de teatru, artă, sport, robotică, antreprenoriat, educație civică și altele.

Aceste instruiri vor fi livrate de formatori specializați în domeniu și cu experiență în lucrul cu cei mici. În acest an, la tabără vor fi prezenți cinci educatori și cinci voluntari care vor fi responsabili de buna organizare a activităților.

Tabăra de vară urmează să se desfășoare zilnic, timp de șapte zile, în perioada 5-11 august. Activitățile vor avea loc în intervalul orar 8.30-17.30. Tabără va fi găzduită de Liceul Teoretic „Orizont”, situat pe strada Ion Pelivan 13 A din Chișinău.

Numărul locurilor este limitat, iar selecția participanților va avea loc în baza formularului de aplicare. Criterii de selecție:
# motivație;
# creativitate;
# integritate;
# diversitate.

Înregistrarea și participarea sunt gratuite. Formularul de înregistrare poate fi accesat aici. Termenul-limită pentru înscriere este 15 iunie.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md