buffalo.jpg

Pentru prima dată în Republica Moldova, pe 16 iunie 2024, proiectul BARBER CULTURE by I AM BARBER ROMÂNIA va aduce o zi plină de educație, socializare și divertisment pentru cei din industria de barbering.

Pe scena sălii „Clasa Viitorului” din cadrul Universității „Ion Creangă” din Chișinău vor urca barber-i renumiți din România, Italia, Anglia, dar și un invitat special. Aceștia își vor prezenta viziunile în materie de tunsori, dar și cele mai actuale trenduri.

Cei de la BUFFALO BARBERSHOP din Chișinău se numără printre partenerii primului eveniment BARBER CULTURE în Moldova.

„Participarea la primul eveniment BARBER CULTURE din Chișinău este crucială pentru fiecare barber dedicat meseriei. Nu numai că vei învăța lucruri noi, dar vei avea și oportunitatea de a cunoaște alți colegi de breaslă, de a împărtăși experiențe și de a deveni parte a unei comunități bazate pe susținere reciprocă. Adunându-ne împreună ne putem inspira și motiva unii pe alții, contribuind la progresul continuu al acestui domeniu.

Decizia de a deveni partenerii acestui eveniment a fost influențată în mare măsură de experiența pozitivă pe care am avut-o cu întreaga echipă la I AM BARBER din Iași. Acolo am avut ocazia să vedem în acțiune barber-i renumiți (da, chiar și pe Josh Lamonaca), fiind spectatorii bărbilor atent sculptate, ai fade-urilor bine executate, dar am și învățat tehnici noi pe care le-am pus în aplicare chiar din a doua zi.”

„Prin evenimentul de pe 16 iunie dorim să ne oferim nouă, barber-ilor din Moldova, șansa de a ne îmbunătăți cunoștințele și de a învăța de la meșteri consacrați fără a fi nevoie să călătorim peste mări și țări.

În concluzie, BARBER CULTURE Chișinău reprezintă o oportunitate unică pentru orice barber dornic să-și dezvolte profesionalismul și să facă parte dintr-o comunitate unită și solidară.

Marchează-ți această zi în calendar (16 iunie 2024) și alătură-te nouă pentru a contribui împreună la succesul continuu al barbering-ului în Moldova” — Andrian Bivol, fondatorul Buffalo Barbershop.

BARBER CULTURE este un proiect educațional oferit de traineri care fac parte din echipa I AM BARBER din România, ce cuprinde atât partea de seminare tip look and learn și workshop, cât și evenimente educaționale show. În 2024, asemenea evenimente au fost organizate la Iași, București sau Focșani.

Biletul la eveniment costă 360 RON (aproximativ 1 400 MDL) și acestea pot fi cumpărate aici.

O postare distribuită de BUFFALO BARBERSHOP (@buffalo_barbershop_md)

Preluat de la: diez.md