evenimente.jpg

Dacă nu ți-ai planificat agenda pentru săptămâna care urmează, îți sugerăm niște evenimente recreative la care ai putea merge în timpul zilei sau după orele de muncă. Alege să-ți petreci timpul frumos relaxându-te în timp ce vizionezi un spectacol sau mergi la o degustare de vinuri. Echipează-te cu multă energie pozitivă, dispoziție și nu uita să profiți de evenimentele la care poți participa în perioada 5-11 februarie.

Ziua internațională a cititului cu voce tare este un eveniment global la care participă milioane de oameni anual. Campania națională „Citim cu voce tare împreună” este o mișcare de sensibilizare a cercurilor largi de cititori reali și potențiali, a instituțiilor info-documentare, a instituțiilor de învățământ, a părinților, a decidenților privind importanța lecturii cu voce tare, precum și a lecturii în general.

Evenimentul se va desfășura miercuri, 7 februarie, cu începere de la ora 8.0. Campania va avea loc în incinta Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, situată pe strada 31 August 1989 78 A din Chișinău.

Istorii cu Cașcaval vă invită la prima degustare de vinuri din acest an. Veți avea parte de o călătorie gastronomică cu brânzeturi însoțite de vin tradițional moldovenesc.

Evenimentul se va desfășura joi, 8 februarie, cu începere de la ora 19.00. Degustarea va avea loc la centrul comercial Oasis Shopping Mall, situat pe strada Bogdan Voievod 1 din capitală. Taxa pentru participare este de 550 de lei. Rezervările pot fi efectuate la următorul număr de telefon: 079903333.

Spectacolul „Mama” este o invitație la dialog, și, în același timp, un imbold pentru introspecție. E un spectacol despre relațiile și conflictul dintre generații cu actori și personaje de diferite vârste, fiecare în căutarea fericirii.

Evenimentul va avea loc vineri, 9 februarie, la Teatrul Republican „Luceafărul” din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 19.00. Biletele pentru spectacol pot fi procurate de aici. Prețul acestora variază între 150 și 250 de lei.

Tragedia „Hamlet” valorifică un subiect bine cunoscut, cu reflecții profunde, care pune în dilemă problema vieții și a morții, conturează veșnica luptă a moravurilor, relații de complot și conflicte, amoroase și politice.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 10 februarie, la Teatrul Geneza Art din Chișinău. Piesa de teatru începe la ora 18.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora este de 350 de lei.

„Bărbierul din Sevilla” este o comedie plină de intrigi, deghizări și amor. Acțiunea se învârte în jurul eforturilor lui Conte Almaviva de a câștiga inima Rosinei, o tânără frumoasă și inteligentă. El primește ajutorul lui Figaro, barberul din Sevilla, în încercarea de a o elibera pe Rosina din mâinile tutorului ei, Bartolo.

Interpretează soliștii de operă, corul și orchestra Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Evenimentul se va desfășura vineri, 9 februarie, la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din capitală. Opera începe la ora 18.00. Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de aici. Prețul acestora variază între 100 și 250 de lei.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md