ascdv.jpg
O familie din Canada a dezvoltat o hartă interactivă cu date pozitive referitoare la COVID-19. Platforma nu afișează numărul de cazuri totale și de morți, ci numărul persoanelor care s-au vindecat de această infecție.

Pe site-ul creat sunt disponibile date despre țările și teritoriile în care nu a murit nimeni din cauza coronavirusului, deși acolo au fost înregistrate cazuri. Astfel de exemple sunt Groenlanda și Sfânta Lucia.

Platforma extrage datele de la surse precum Organizația Mondială a Sănătății sau John Hopkins University.

Pe site-ul Thehappyarc.com utilizatorii pot găsi informații despre numărul persoanelor care s-au vindecat în unele dintre cele mai afectate țări. La fel, platforma include și o secțiune de știri pozitive legate de pandemie.

Dezvoltatorii oferă și o serie de sfaturi pentru această perioadă.

Amintim că în Moldova a fost lansată o platformă care îți arată în timp real evoluția numărului de cazuri în țară, care include și o hartă interactivă cu repartizarea cazurilor pe regiuni, dar și pe segmente de vârstă.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md