Aceste două tipuri de tulpini sunt comune cu cele ale coronavirusului COVID-19, dar sunt mai puțin grave și provoacă simptome respiratorii ușoare care nu sunt la fel de grave ca și COVID-19, scrie The Sun.
Cu toate acestea, oamenii de știință cred că experimentul ar putea ajuta la reducerea focarului de coronavirus, care până acum a ucis mai mult de 3 500 de persoane în întreaga lume. În timpul studiului, participanții vor petrece două săptămâni izolați, vor urma o dietă restrânsă și nu vor putea să facă exerciții fizice sau să aibă contact fizic cu alte persoane.
Voluntarii vor fi supuși unei serii de examinări clinice. Acest lucru se va întâmpla doar dacă Hvivo, compania care deține laboratorul, va obține undă verde de la Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Produselor de Sănătate din Marea Britanie pentru începerea acestui experiment.
Oamenii de știință care vor crea un vaccin împotriva lui COVID-19 ar putea primi o recompensă de la producătorul de medicamente Sanofi.
Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.
Preluat de la: diez.md