diez-share-facebook.png
Compania Apple este cunoscută pentru faptul că, în politica sa regională, adoptă două obiective primordiale: să propună produsele sale la cât mai mulți clienți posibil și să ajungă la ei exact în metoda în care și-o vizualizează echipa Apple.

Enter a primit statutul de Apple Authorized Reseller în urma unui proces lung de coordonare și confirmare de la marele brand din California. Aceștia din urmă își aleg partenerii cu multă responsabilitate și seriozitate! Acum, poți fi sigur că produsul tău a fost supus unui control riguros și respectă cu sfințenie standardele Apple.

Pentru publicul din Moldova, oferirea titlului de Apple Authorized Reseller (reseller autorizat) companiei Enter presupune următoarele:

  • Poți fi sigur că procuri produse originale, certificate și cu garanție.
  • Consultanții din magazine sunt experți competenți de brand, care îți pot oferi informații concrete și veridice despre iMac, Macbook, iPhone, Apple TV și iPad.
  • În caz de necesitate, poți apela la un Service Centru de Suport Tehnic chiar aici, pe loc, în țară. Anterior, era necesară transportarea produselor în Europa, pentru un simplu diagnostic!
  • Vei avea posibilitatea să îți iei produse Apple la un preț competitiv pe piață.
  • Datorită prezenței Enter în majoritatea orașelor din țară, poți fi sigur să ai un partener de încredere chiar după colțul tău de stradă.

Recomandăm insistent apelarea la un Apple Authorized Reseller atunci când iei decizia de a comanda un produs Apple. Doar astfel, poți fi sigur că pui mâna pe un gadget cu adevărat prețios, iar în cazul unei reparații, vei primi un suport calitativ.

Titlul de Apple Authorized Reseller (A.A.R.) se conferă companiilor care se poziționează drept un intermediar legal și licențiat, între produs și clienții finali. În acest caz, Apple își exercită dreptul de a impune anumite standarde de prezentare, deservire și mentenanță asupra produselor sale, cum ar fi iMac, Macbook, iPhone, Watch, Apple TV și iPad.

Preluat de la: diez.md