15420954_1727320610918840_7117036201787496710_n.jpg
Tot mai mulți internauți se plâng că președintele Igor Dodon i-a blocat pe rețelele de socializare. Asta v-am spus și ieri. Astăzi, însă, am colectat mărturiile mai multora dintre ei pentru a afla motivele pentru care unii utilizatori ai Facebook-ului au intrat în lista neagră a președintelui Dodon.

Câteva mărturii adunate în comentariile apărute la un status publicat pe aceeași rețea:

Serghei Pleteniuc: Am spus de câteva ori că mersul la biserica nu e pentru Facebook… Am încercat să intru în discuție cu trolii lui (sunt acolo vreo 5 permanenți). Am dat niște linkuri cu discursuri contradictorii, ale lui evident. Nici o înjurătură sau atac la persoană.

Maxim Pulber: I-am „reproşat” (dacă pot spune aşa) că a decis să dea nişte bani unei biserici din Comrat chiar în ziua alegerilor.

Anatolie Pistol: Nu știu, eu pe pagină îi mai comentam câteodată, n-aveam treabă cu profilul personal.

Nicoleta MunteanCă mi-am exteriorizat într-un comentariu gândurile „frumoase” față de personalitatea lui.

Dmitrii Ciumac: Ceva comentasem cred că neconform liniei de partid.

Ionela Dobrojan: Am scris un comentariu (nu mai țin minte ce) … ceva despre minciuni.

Stas Madan: O singură dată am pus comment la porcăria lui de film din 27 martie și a fost suficient pentru a mă bloca.

Ana Postolachi: I-am dat un mesaj atunci când erau alegerile şi l-am suduit că diaspora nu putea vota şi multe alte chestii, de asta. Nu-i place critica domnului Dodon!

Ludmila Teo: Când i-am scris de ce nu s-a întâlnit cu diaspora din Cipru când a venit în Cipru la făcut „fotografii”.

Ștefan Grigorița: El m-a pus în lista neagră după ce l-am taguit într-o postare cu un citat din Grigore Ureche: „Așijderea și limba noastră din multe limbi este adunată și ne este amestecat graiul nostru cu al vecinilor de prinprejur, măcară că de la Râm ne tragem.”

Cerebro Rosa: Flashmobul cu scrisoarea cu factura pe gaz.

Răspunsul lui Igor Dodon nu s-a lăsat așteptat prea mult. Astfel, noi am aflat ce trebuie să faci ca președintele Republicii Moldova să te blocheze pe Facebook. „Blochez doar pe cei care vin cu comentarii și cuvinte necenzurate”, a spus el.

dodo (1)

Trebuie să menționăm că președintele este activ atât pe pagina sa de Facebook (care are 60 416 like-uri) cât și pe profilul personal (care este urmărit de peste 22 000 de persoane). Pe ambele, după cum a menționat în cadrul unei emisiuni televizate, le administrează singur.

Preluat de la: diez.md