scaun-pentru-hranire-bebelusi.jpg
Alimentația unui bebeluș energic este, de cele mai multe ori, o adevărată provocare pentru părinți, ei fiind puși în fața situației de a alerga după el sau de a inventa orice fel de jocuri care i-ar menține atenția focalizată și le-ar permite să-l alimenteze corect. Îți e cunoscut acest scenariu? Uită de el grație popularelor măsuțe pentru hrănit copii, deoarece acestea reprezintă un adevărat sprijin pentru părinți și copii. Cum să îl alegi corect și pentru ce model să optezi află dintr-un material informativ conceput cu ajutorul magazinului pentru bebeluși – Mamico.md.

Ține cont de vârsta copilului

Acest criteriu este extrem de relevant, deoarece poziția în care se află copilul și posibilitățile de ajustare ale scaunului trebuie să-i ofere comoditate și confort pe toată durata alimentării. În plus, acest fel de suport este benefic pentru alimentația copilului din momentul când acesta se învață să stea pe funduleț, iar pentru că în acest interval se formează oasele bazinului și ale femurului, e potrivit să ții cont de comoditatea și corectitudinea ajustării scăunelului.

Printre cele mai versatile modele se numără Joie Mimzy LX și Joie Mimzy Snacker. Gândite până la cele mai mici detalii, acestea oferă copilului spațiu de manevră, iar părintelui posibilitatea de a-l hrăni fără griji.

Preluat de la: diez.md