grad_3-920x522-1.jpg
HiSky este pregătită pentru lansarea zborurilor începând cu data de 1 iulie. HiSky și partenerul său – Cobrex Trans – vor opera zboruri către șase destinații din Europa: Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Politica de prețuri pe care se sprijină acest parteneriat îmbină principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă, astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor.

Zborurile vor fi operate cu o flotă modernă, constituită în prezent din două aeronave de tip Airbus A320. Compania este condusă de Iulian Scorpan, pilot cu mii de ore de zbor la activ, ex-director al fostului operator de stat Air Moldova.

Ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul HiSky, la numărul de call-center (022) 95-55-95, pe paginile rețelelor de socializare: Facebook, Instragram și Twitter.


Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai populare și actuale știri de pe #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md