Israeli-flag.jpg
Israel a inclus Moldova în zona portocalie. Astfel, moldovenii vaccinați/recuperați vor trebui să prezinte un formular completat prealabil, un test PCR sau antigen înainte de îmbarcarea în zbor, a unui test PCR pe sensul de intrare în Israel urmată de izolare timp de 24 de ore sau până la primirea unui rezultat negativ al testului (oricare este mai devreme).

Formularul online urmează a fi completat AICI.

Cetăţenii străini care sunt rezidenţi permanenţi ai Statului Israel sau deţinători de Vize de tip A1, A2, A3, A4, A5 și B1, B3, B4 care sunt complet vaccinați și care solicită revenirea în Israel din călătoria lor în străinătate, urmează să depună o cerere completând formularul on-line cu cel mult 48 de ore înainte de zborul lor către Israel.

Cetăţenilor străini nevaccinati/nerecuperaţi (aşa cum este definit de Ministerul Sănătăţii) nu li se va permite să intre în Israel. Cetăţenii străini din ţările cu statut „roşii”, cu excepţia celor a căror intrare a fost aprobată de Comitetul pentru excepţii, nu vor avea voie să intre în Israel.

Persoanele care din motive umanitare au necesitatea de a obține permisiunea Comitetului pentru excepții al Guvernului Statului Israel, o pot obține dacă transmit o solicitare în cest sens AICI.

Preluat de la: diez.md