Albania.jpg

Compania de turism Join UP își extinde harta turistică în Moldova! Acum aveți posibilitatea să zburați spre noi destinații turistice direct de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Programul de turism actualizat pentru anul 2023 include următoarele destinații: Albania (Tirana), Spania (Barcelona) și Cipru.

Secretele Barcelonei

O nouă destinație în portofoliul turoperatorului. O oportunitate atât de a vizita pentru prima dată minunatul oraș catalan, cât și de a descoperi Barcelona dintr-o nouă perspectivă. Tururi prin oraș, vacanțe pe plajă și excursii la munte, toate merită explorate. În plus, gama largă de hoteluri va permite tuturor să găsească o opțiune potrivită. Prețurile pornesc de la 449 de euro per turist pentru un sejur de o săptămână. În același timp, puteți obține reduceri pentru rezervări timpurii pentru excursii. Primul zbor de la Chișinău este pe 30 aprilie.

Vacanțele clasice: Turcia și Egipt

În mod tradițional, destinațiile populare în Moldova sunt Turcia și Egipt. Antalya (Turcia) este mai des aleasă vara, dar Hurghada și Sharm el-Sheikh (ambele în Egipt) sunt deschise tot timpul anului. O gamă largă de hoteluri pentru familiile cu copii și tineri, precum și excursii interesante și un sistem all-inclusive sunt avantajele tradiționale ale acestor țări.

Prețurile pentru Antalya au crescut ușor în acest an – de la 274 de euro pentru un singur turist pentru o călătorie de șapte zile. Dar, în primul rând, este încă una dintre cele mai accesibile destinații de pe piață și, în al doilea rând, calitatea serviciilor din hoteluri este, de asemenea, în creștere. Tour-operatorul oferă cazare în hoteluri, care erau puțin cunoscute pe piața noastră și care sunt mai des preferate de turiștii din Europa. Antalya este, de asemenea, una dintre primele destinații – prima plecare este programată pentru 15 aprilie.

În ceea ce privește Egiptul, o excursie la Sharm el-Sheikh începe de la 463 de euro vara și 417 euro iarna. Hurghada pornește de la 409 euro iarna și 432 de euro vara. Toate prețurile sunt per turist pentru o vacanță de șapte zile. Turoperatorul înregistrează deja o creștere a rezervărilor pentru vară, așa că cei care plănuiesc o vacanță în Egipt ar trebui să se grăbească.

Litoralul balcanic: Albania și Muntenegru

Albania este una dintre destinațiile relativ noi de pe piață, dar are deja mulți fani, și este ușor de explicat: o țară interesantă, cu o cultură proprie, o mulțime de atracții și posibilitatea de a alege marea – Adriatică sau Ionică. Sau nu trebuie să alegeți și puteți înota în ambele. Un alt avantaj este că majoritatea hotelurilor sunt noi și oferă popularul pachet all inclusive. Excursiile încep de la 389 de euro pentru șapte nopți pentru un singur turist. Prima plecare din Chișinău este planificată pentru 11 iunie.

Muntenegru este o opțiune excelentă pentru cei care iubesc frumusețea naturii. Munți, golfuri, mare, lacuri – totul este din abundență aici. În același timp, țara este mică, dar foarte populară în rândul turiștilor din multe țări. Prin urmare, ar trebui să vă rezervați vacanța acum, altfel ar putea fi dificil să ajungeți la hotelul preferat. Începând cu luna martie, prețurile pentru un tur de șapte nopți pentru un singur turist încep de la 432 de euro. Programul de zbor este așteptat să înceapă pe 13 iunie.

Ne îndreptăm spre insule: Cipru și Creta

Insula grecească Creta este una dintre cele mai căutate opțiuni de vacanță în Moldova. Cererea este deja mare, deoarece stațiunea este cunoscută pentru combinația de locații istorice și naturale, precum și pentru atmosfera specială a insulei pe timp de vară, care este greu de găsit în altă parte. Tururile sunt acum disponibile de la 324 de euro pentru șapte nopți pentru un singur turist. Dar grăbiți-vă – activitatea de rezervare timpurie este mare, iar prețurile vor crește mai aproape de sezon.

Un alt centru de atracție din Marea Mediterană este insula Cipru. Și aici puteți găsi povești despre eroii din miturile grecești și totodată orașe moderne nu mai puțin interesante, cu hoteluri confortabile, restaurante comode și o gamă largă de divertisment. Zborurile de la Chișinău încep pe 29 aprilie, iar costul unui tur de șapte nopți pentru un singur turist începe de la 356 de euro.


„Piața turistică din Moldova este în creștere: sunt tot mai mulți călători și mulți dintre ei vor să încerce ceva nou. Revenirea călătoriilor după pandemie este o tendință mondială, dar pentru țara noastră este deosebit de plăcută. Join UP! Moldova este întotdeauna dornică să prezinte turiștilor noi țări și să îi inspire să facă propriile descoperiri personale. Anul acesta am extins semnificativ numărul de itinerarii și intenționăm să le mărim în viitor. Așadar, rămâneți pe fază pentru mai multe noutăți și duceți-vă vacanța de vis oriunde doriți să ajungeți”, spune Tatiana Martinenco, CEO Join UP! Moldova.

Preluat de la: diez.md