0_Avengers-Endgame.jpg
Ultima serie a filmului „Răzbunătorii: Sfârșitul luptei” a devenit una dintre cele mai discutate evenimente ale ultimelor zile (alături de ultimul sezon al Game of Thrones) printre internauți. Avengers: Endgame durează puțin peste 3 ore, iar unii spectatori întreabă pe social media care este timpul potrivit pentru a merge la baie și să nu pierzi nicio clipă importantă din filmul despre supereroii Marvel.

Dacă încă nu ați privit această serie și știți că rinichii voștri nu prea sunt rezistenți la „răbdat”, atunci iată câteva momente plictisitoare din film pe care le poți omite timp de câteva minute.

Mai jos vă prezentăm câteva sugestii când puteți merge pe un minut la baie, fără teama de a pierde ceva important din film.

Potrivit CNet, spectatorii au la dispoziție circa o oră „liberă” din film pentru a-și satisface toate nevoile personale. De exemplu, atunci când timp de 30 de minte în film se discută despre omul furnică. Fanii deja cunosc această istorie. Apoi aveți vreo 10-15 minute libere în scena unde Hulk ia prânzul. Sursa mai recomandă în niciun caz să nu lipsiți în ultima oră de film.

Aceleași recomandări le puteți găsi și pe site-ul PopSugardar, totodată, vine și cu următoarea recomandare. Dacă nu ești admiratorul/admiratoarea scenelor cu lupte și sânge, atunci poți să ieși pe câteva minute din sală, dar să te asiguri că revii odată ce pe ecran va apărea denumirea Tokyo. Un exemplu în acest sens îl prezintă TV GuideVă recomandă să ieșiți la începutul celei de-a doua scene a filmului. Aveți aproximativ 10 minute, în momentul în care se recapitulează scena cu Thanos.

Iată când puteți merge la film pe 1 mai

1

Pe 2-4 mai.

2

Răzbunătorii: Ultima luptă a adunat timp de un weekend 1 miliard de dolari americani, dintre care doar 772 de milioane de lire sterline au fost câștigate din vânzările de bilete din Anglia.

Preluat de la: diez.md