diez-share-facebook.png
Neymar a câștigat peste 20 de mii de dolari după ce a ajuns în finala unui turneu de Poker care a avut loc în Sao Paulo. Neymar se află în în odihnă în Brazilia după ce naționala sa a fost eliminată în sferturile de finală de selecționata Belgiei.

Neymar a ajuns până la masa finală a turneului respectiv, din cadrul “Brazilian Series of Poker”, clasându-se în final pe locul al şaselea, după 12 ore de joc, performanţă care i-a adus un cec de 79.440 reali (aproximativ 21.000 dolari). La turneu au luat parte 288 de concurenţi, taxa de participare fiind de 7.000 de reali (1.850 dolari), scrie agerpres.ro

“Sunt foarte mulţumit de debutul meu”, a declarat atacantul campioanei Franţei, Paris Saint-Germain. “Este incredibil că am reuşit să ajung până la masa finală, la prima mea participare. Este o experienţă nouă pentru mine. Ador acest joc”, a adăugat el.

Ca un detaliu amuzant, dezvăluit de site-ul pokernews.com, finala turneului a fost amânată cu o zi pentru ca Neymar să poată merge la o nuntă.

Preluat de la: diez.md