Neti-Sandu-ba.jpeg

Neti Sandu a povestit care este dieta ei și cum își menține silueta. Vedeta de la PRO TV a mărturisit că nu face sport, dar că este foarte atentă la alimentele pe care le mănâncă.

Neti Sandu a povestit că nu ține o dietă strictă, dar că evită alimentele nesănătoase, cum ar fi dulciurile sau prăjelile. Ea a mai spus că mănâncă zilnic supă de legume și că face câteva tratamente corporale.

„Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit”, a spus Neti Sandu.

„Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Nu, nu concep pentru mine, mi-ar plăcea să arăt bine, am zis, dar nu vreau să intervin cu nimic. Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!”, a mai spus vedeta PRO.

Vedeta are o rutină de îngrijire destul de simplă, însă în care cuprinde toți pașii esențiali.

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față.

Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta, cu miere de Manuka.

Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge, așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a povestit Neti Sandu la Vorbește Lumea.

FOTO: Facebook Neti Sandu

Preluat de la: csid.ro