main_foto.jpg
Stațiile PECO din Moldova au devenit acum mai mult decât un popas pentru șoferii porniți la drum. Cel puțin asta reiese din ultimul trend îmbrățișat de benzinăriile din țară. Actualmente stațiile PECO au devenit un loc pentru pauze plăcute, caracterizate de o atmosferă relaxantă, produse de top și personal atent la nevoile clienților.

Comercianții de carburanți au ales să le ofere vizitatorilor mai mult decât petrol – aici pot fi găsite cafea delicioasă, produse proaspete ca la supermarket sau deserturi „ca la mama acasă” preparate de patiserii rețelelor. „Lukoil”, „Bemol” și „Vento” sunt doar câteva dintre companiile care au ales să își ”ademenească” clienții cu o astfel de ofertă.
bemol3

Oprim la benzinărie pentru un popas „savuros”

Să oprești la o benzinărie pentru că aici găsești cel mai gustos cappucino sau cea mai delicioasă plăcintă cu brânză a devenit o normalitate. Rețeaua de benzinării „Bemol” a fost printre primele din Moldova care și-a propus să ofere șoferilor un popas „savuros”, prin integrarea în stațiile de alimentare a magazinelor pentru cumpărături zilnice și a cafenelelor cu terase spațioase – 10 doar în Chișinău, sortiment bogat de dulciuri și snack-uri, combinate cu cafea italiană și deservire de calitate.

bemol 1
Rețeaua „Vento” a mizat pe confortul vizitatorilor și produsele fast food, care, după cum anunță site-ul companiei, sunt de cea mai înaltă calitate. Cât timp părinții iau o gustare la cele 16 terase din capitală, cei mici se pot distra pe terenurile de joacă pentru copii, amenajate pe teritoriu.
vento1

vento4
A urmat trendul și „Lukoil Moldova”, care le oferă vizitatorilor săli de comerț cu o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare, dar și zone confortabile de cafenea, în 15 locații din Chișinău.

1-1

În dorința de a oferi clienților servicii de calitate, comoditate și experiențe noi, rețelele de benzinării „Lukoil”, „Vento”, „Bemol”, „Tirex Petrol”, ”Rompetrol”, „Petrom Moldova” și AVANTE s-au gândit și la utilizatorii IQOS, numărul căror este în creștere, și au inclus în vânzare rezervele de tutun HEETS.
iqos peco bemol
Astfel, cei care nu pot renunța la ritualul consumului de tutun, pot utiliza la terasele confortabile, IQOS în asociere cu o cafea savuroasă sau alte băuturi răcoritoare. Acestea pot fi procurate în peste 100 de stații PECO din Chișinău.

bemol4
Acest nou reper în cultura stațiilor de alimentare cu carburanți ne face martori ai unui fenomen curios: clienții stațiilor PECO nu sunt neapărat doar automobiliștii, dar și pietonii dornici să-și savureze cafeaua sau prânzul la o terasă confortabilă, alături de familie, gașcă sau în cadrul unei întâlniri de afaceri. Studiile recente arată că fiecare al doilea șofer merge la o benzinărie nu doar pentru a-și face plinul.

Preluat de la: diez.md